Claudia Pătrășcanu, acuzată de fosta soacră că îi spionează în casă cu microfoane montate copiilor. Cum se apără artista: „Îi consider pierduți sufletește”

#Exclusiv Click!

Nici bine nu au divorțat oficial, că deja Claudia Pătrășcanu (44 de ani) și Gabi Bădălău, dar și familia acestuia, se vor vedea iar în sala de judecată. Asta după ce fosta soacră a artistei a ales să își dea în judecată fosta noră acuzând-o că ar fi pus microfoane printre hainele copiilor, în momentul când cei mici veneau să petreacă timpul împreună cu tatăl lor și familia din partea lu.

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, am și scris pe pagina mea de Facebook. Nu este ușor să le duc pe toate dar nici nu a murit nimeni din asta. Acum suntem foarte ocupați cu programul, atât eu cât și copiii. Ambii băieți merg la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și fac sport – fotbal mai exact.

Sunt foarte încântați. Plus că așteaptă și școala ei, ne pregătim intens de școală. Cât ce privește ajutorul financiar din partea lui Gabi pentru începerea școlii pentru cei doi băieți pe care îi avem împreună, nu știu să își spun nimic”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!

Anunț împărtășit tuturor

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii virtuali, de pe conturile de socializare, Claudia Pătrăscanu le-a spus și acestora prin ce momente cumplite trece.

„Consider ca aceste multe procese sunt mereu o invenție, doar pentru a mă ruina financiar, să îmi deranjeze liniștea, echilibrul și creșterea copiilor. Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Sa trăiesc! Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău și să îmi dorească răul….oameni pe care îi consider pierduți sufletește, oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască în liniște”, acesta este o parte din mesajul postat de cântăreață în urmă cu puțin timp.

Claudia Pătrășcanu nu se lasă

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă în 2019 cei doi au ales să se despartă, mergând fiecare pe drumuri separate. Motivul divorțului dintre cei doi, ar fi fost faptul că afaceristul ar fi înșelat-o cu o domnișoară de oraș. Astfel că, după divorțul oficial, care a fost cu tam-tam, și care s-a finalizat acum câteva luni, Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu păstrează un real mister cu privire la situația sa amoroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net