Claudia Pătrășcanu a părăsit plaiurile mioritice. Ce destinație a ales fosta parteneră a lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) este pe cai mari după divorțul de Gabi Bădălău! Vedeta și-a finalizat vila de lux de la malul Mării Negre, iar acum și-a luat cei doi copii, pe care îi are din mariajul eșuat cu Gabi Bădălău, și au plecat în concediu. Și nu oriunde ci…în Turcia!

Îmbrăcați comod, dar în același timp foarte șic, Claudia Pătrășcanu și cei doi prichidei pe care îi are, Gabriel (8 ani) și Nicolas(6 ani) și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță…la mare, la soare, pentru a se relaxa! Cei trei se pare că se simt foarte bine în vacanță, dacă ne luăm după imaginile pe care vedeta le postează pe contul său de Instagram. În toate postările, cei trei sunt doar un zâmbet și par că au uitat de probleme, pentru o perioadă scurtă de timp.

În urma unui filmuleț postat de Claudia pe Instagram, în care le spunea acestora „vă îmbrățișez”, fanii i-au apreciat imediat postarea, dar i-au lăsat și comentarii.

„O frumoasă ca întotdeauna”, „Nu vreau (să mă îmbrățișezi – n.r)”, „Vacanță plăcută”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă de la admiratori.

Claudia Pătrășcanu nu se lasă

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă în 2019 cei doi au ales să se despartă, mergând fiecare pe drumuri separate. Motivul divorțului dintre cei doi, ar fi fost faptul că afaceristul ar fi înșelat-o cu o domnișoară de oraș. Astfel că, după divorțul oficial, care a fost cu tam-tam, și care s-a finalizat acum câteva luni, Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu păstrează un real mister cu privire la situația sa amoroasă.

De asemenea, după separarea de afacerist, vedeta s-a reinventat și profesional, deoarece Claudia Pătrășcanu a revenit în forță pe piața muzicală, lansând mai multe piese care au devenit între timp și hit-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net