Claudia Pătrășcanu nu și-a pierdut speranța. Încă crede în iubire: „Mai încerc încă o dată!”

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu (44 ani) a avut parte de o relație tumultoasă și un divorț cu scandal de tatăl celor doi copii ai săi, Gabi Bădălău.

Cu toate astea, deși e mamă singură acum, nu și-a pierdut speranța. Artista încearcă să le facă pe plac băieților săi, Gabriel (8 ani) și Nicolas (6 ani), li s-a dedicat în totalitate lor și tocmai ce i-a dus într-o frumoasă vacanță în Germania, acolo unde toți trei s-au distrat de minune.

Cântăreața a început să se gândească, totuși, de o bună perioadă, și la ea, ajungând a concluzia că ar fi cazul să se îndrăgostească, pentru că încă mai crede în iubire și, de ce nu, chiar în căsătorie!

„După o despărțire, după o dezamăgire, îți șoptești: „Gata! Mi-a ajuns!” Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!”.  Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. 

Îți este teamă, dar încerci...și riști...din nou. Pentru că știi că există două variante: să pierzi sau să câștigi. Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație.

Uneori pierzi, alteori câștigi...însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață...care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta.  

Mi-am dat seama că...încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”, a mărturisit artista, într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, semn că ori e îndrăgostită deja, ori își dorește să o facă!

Încă de la începutul anului s-a declarat deschisă pentru o nouă relație

La începutul acestui an, tot în mediul online, Claudia Pătrășcanu a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fanii săi, spunând că și-ar mai dori un copil, pentru că cei doi băieți ai săi ar mai vrea, în mod special, un frățior.

„Anul acesta, eu am uitat să-mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.(…)Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului", și-a exprimat Claudia Pătrășcanu dorința de a mai avea un copil, considerând că există și bărbați responsabili și minunați.

„Mi-aș dori un om bun lângă mine, cu suflet, responsabil. Să îmi fie alături și să fie cel mai bun prieten al copiilor mei”, a mai adăugat, la momentul respectiv, cântăreața.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în toamna anului trecut, după un lung proces care a durat 4 ani de zile. Fostul soț al artistei se iubește acum cu Bianca Drăgușanu și se pare că se pregătesc de nuntă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net