Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună pentru băiețelul lor: „Îl operăm pe Nicolas”

#Exclusiv Click!

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) au ales se pare, pentru moment, să lase armele jos, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că fiul lor cel mic, Nicolas urmează să ajungă pe mâna medicilor pe 16 martie, pentru că are nevoie de o operație de îndepărtare a polipilor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu scandal în 2019 după ce vedeta a fost înșelată cu o fată de oraș de către afacerist. Așa că, de atunci, s-au tot certat prin tribunale, pe la tv și pe rețelele de socializare.

Până în urmă cu patru luni artista și omul de afaceri au stat numai prin sălile de judecată pentru a se definitiva divorțul lor, dar și unde vor sta cei doi copii pe care îi au împreună: Nicolas (6 ani) și Gabriel (8 ani). Însă, chiar și așa, în urma tuturor atacurilor publice care au existat între ei, Claudia și Gabriel Bădălău se pare că au renunțat la luptă, spre surprinderea multora, de dragul copiilor.

Contactată de Click!, cântăreața ne-a explicat care este principalul motiv de au ajuns amândoi la sentimente mai bune.

„Am fost ieri (n.r – luni) cu Gabi recent la o clinică pentru că băiatul cel mic avea programare la doctor, trebuie să îl operăm de polipi pe data de 16 martie. Am emoții pentru această intervenție, îmi fac griji. Sunt mamă și îmi iubesc băieții, dar știu că o să fie bine pentru că mi-a fost recomandat acest domn doctor de Cristina ICH care și-a operat și ea băiețelul de polipi și a fost foarte bine”, a spus vedeta pentru Click!

Claudia Pătrășcanu: „Nu comentez bălării”

Recent au apărut zvonuri în spațiul public cum că solista Claudia Pătrășcanu ar fi pus această consultație medicală a copilului cel mic, exact în ziua în care Bianca Drăgușanu, împlinește frumoasa vârstă de 41 de ani, special, spun gurile rele, ca să îi strice ziua... lucru total neadevărat, ne declară Claudia Pătrășcanu.

„În rest, nu comentez asemenea bălării, cum că i-aș și stricat eu ziua de naștere unei anumite persoane (n.r- Bianca Drăgușanu) nu mă interesează asta. Nu a fost nimic cu intenție, așa a fost programat copilul la medic, iar Gabi ca tată atunci când vine vorba de sănătatea celor mici se interesează”, a declarat pentru Click! Claudia Pătrașcanu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, mariaj de 4 ani

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă mariajul lor a ținut doar patru ani. Chiar dacă au doi copii împreună, acesta lucru nu i-a determinat să facă un compromis și să rămână soț și soție. Astfel că, după separare, șatena și-a luat cei doi băieței și s-a mutat la Constanța, unde o ajută și mama sa.

„Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele, de dragul copiilor. Mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, iată o parte din declarațiile Claudiei Pătrășcanu, din 2019.