Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău și o face o femeie de speță joasă pe Bianca Drăgușanu!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) ”sare la gâtul” Biancăi Drăgușanu (40 de ani) și al lui Gabi Bădălău (34 de ani). Artista face acuzații grave, parcă este de neoprit, deși a divorțat și acum este o femeie liberă. Cea mai mare problemă a cântăreței este că iubita fostului soț ar fi vorbit despre copiii ei. Așteptăm reacții după acest episod dramatic.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat de trei luni, însă nici acum nu reușesc să ajungă la un numitor comun, nici măcar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună nu vor să îngroape securea războiului. Cel puțin cântăreața, care este pornită și face acuzații foarte grave la adresa Biancăi Drăgușanu, cea cu care Gabi Bădălău se află într-o poveste de iubire de peste doi ani.

Citește și: Război total în showbiz! Bianca Drăgușanu, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Mă terorizează, e bolnavă psihic”

Claudia Pătrășcanu s-a înfuriat extrem de tare după ce a auzit că fostul soț ar vrea ca diva showbiz-ului românesc să-i cunoască cei doi copii, pe Nicolas și Gabriel. Bădălău are deja o relație apropiată cu fiica Biancăi, cu Sofia, de care este destul de atașat.

Claudia Pătrășcanu: „Bianca Drăgușanu este o femeie de speță joasă”

Vezi și: Claudia Pătrășcanu, atac la fosta soacră: „Copiii ascultă înjurături ca la ușa cortului!”

„Totul pleacă de la Gabi. Nu este suficient de bărbat să își pună femeia la punct. Eu m-am săturat de amândoi. Pot spune că Gabi nu știe să își apare copiii. După ce s-a terminat divorțul, pe el nu l-au mai interesat copiii. După finalizarea procesului, nici nu prea și-a mai văzut cei doi băieți pe care îi avem împreună. Din punctul meu de vedere, Gabi lasă să își bage nasul acum o femeie de speță joasă în tot ce se întâmplă între noi.

Pai cum să îi pese și să aibă el ce comenta sau să ia apărarea copiilor noștri, când, de fapt și de drept, el trăiește cu parul la cap. Îi este frică de ea, îl are la mâna cu toate nenorocirile făcute împreună.  Eu sunt mama copiilor lui și pentru copiii mei am tăcut, dar individa asta, la prima lui gafă și atunci când nu o să o mai finanțeze pe ea și pe tot familionul ei, toată media și Europa o să știe de prostiile lui Gabi!

Se au la mâna unul pe celălat! De aceea tace, acceptă și nu își apără copiii. Îi este frică de acest specimen care ține bărbații lângă ea ori prin amenințarea cu suicidul, ori cu turnatul!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!, făcând aluzie că cei doi copii ai ei au avut de suferit din cauza Biancăi Drăgușanu.

Curios este că, din informațiile pe care le avem, fosta prezentatoare tv nu i-a cunoscut niciodată cei doi copii pe care Gabi Bădălău îi are cu artista și nici nu dorește să-i prezinte vreunei femei, cel puțin până nu se va căsători din nou.

Iată și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună! Ce relație au, de fapt, după divorțul cu scântei

Claudia Pătrășcanu îl laudă pe Alex Bodi

Simpatica artistă a dorit să îl felicite pe Alex Bodi, prin intermediul Click!, pentru atitudinea pe care a avut-o față de Bianca Drăgușanu, deși în 2020, diva a fost bătută măr de fostul soț. 

Nu rata, aici: Claudia Pătrășcanu și-a refăcut viața cu un bărbat din Constanța

„Eu n-am frică de nimeni, dorm bine pe pernă. Pentru copiii mei și dreptate mă lupt ca o leoaică. N-am să permit unei neghine cum este această individă să rostească ceva despre copiii mei și nimănui în viața asta. Sunt un om respectat în societate și demn.

Gabi a început acest circ, el a pus presiune, el nu are bărbăția să facă liniște și l-am rugat încă de acum doi ani, de când a apărut această tupeistă care nu își mai amintește că nici dinți în gură nu avea.

Nu degeaba și-a luat pumni în ochi de la Domnul Bodi, pentru că întotdeauna îi jignea familia. Dacă Gabi a acceptat ca, copiii noștri să fie jigniți de această neghină, eu nu voi accepta în veci acest lucru. Domnul Bodi a fost luminat la timp de Dumnezeu. Găbiță este prea slab să mai facă ceva. Ei pot să facă ce vor cu viețile lor, dar să-și astupe gurile când vine vorba de mine și copiii mei.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Nu știm ce a supărat-o atât de tare pe Claudia Pătrășcanu și nici de ce o urăște atât de mult pe Bianca Drăgușanu, mai ales că la începutul relației divei cu Gabi Bădălău chiar i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că o admiră și o consideră o mamă bună, doar să o ajute în ecuația cu Gabi. Ulterior, situația dintre cele două femei s-a schimbat, ba chiar au avut o confruntare în trei la Capatos, unde și-au cerut scuze unii altora, în speranța că lucrurile rămân așezate. Nu s-a întâmplat așa, căci Claudia a continuat să-i trimită mesaje Biancăi, Bianca ei și tot așa. Cert este că nu-i clar ce au cele două de împărțit, mai ales că Gabi Bădălău este divorțat, dar nici nu dorește să prezinte copiilor altă femeie cu excepția mamei lor.

Furia Claudiei Pătrășcanu a fost legată, de cele mai multe ori, de programul de vizită sau modul în care afaceristul s-a purtat cu ea, dar și certurile dese pe care le-au avut în fața celor mici, momente în care, de altfel, au greșit amândoi.

Click! spune

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă mariajul lor, care a ținut doar patru ani, a fost presărat cu multe certuri și scandaluri aprige. Așa că în 2019, după ce Bădălău a înșelat-o cu o fată de oraș, Claudia Pătrășcanu a plecat de acasă, s-a mutat la Constanța, unde se află și în acest moment, împreună cu cei doi copii.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o luptă crâncenă și pe custodia copiilor, nu doar pe avere și pensie alimentară, însă, până la urmă, instanța a hotărât să aibă custodie comună, iar cei mici să locuiască tot în Constanța, în domiciliul mamei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net