Gabi Bădălau nu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrăscanu și Bianca Drăgușanu: „Nu mă interesează!”

Claudia Pătrașcanu (44 de ani) și Bianca Drăgușanu (40 de ani) se pare că au ajuns dușmance de moarte! Cele două dive își lansează în spațiul public tot felul de acuzații acide una la adresa celeilate. Acest conflict care s-a pornit între ele se pare că nu îl afectează deloc pe Gabi Bădălău. Contactat de Click!, afaceristul ne-a declarat scurt și concis că este indiferent la tot ce se întâmplă între femeia cu care s-a iubit și cea cu care se iubește acum.

După patru ani de căsătorie și trei ani petrecuți prin sălile de judecată pentru a divorța, iată că la finalul anului trecut cei doi s-au separat și din punct de vedere legal. Însă, chiar dacă artista s-a mutat în Constanța, iar Gabi Bădălău locuiește în București, “războiul” dintre cei doi se pare că nu se dorește a ajunge la final mai ales că în aceste momente a apărut în ecuație și Bianca Drăgușanu.

Încă de la începutul anului a apărut un conflict aprig între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrașcanu, din cauza copiilor artistei. Blondina se pare că își dorește foarte mult să se integreze în familia lui Gabi Bădălău, astfel că vrea să aibă o relație specială și cu cei doi băieți ai lui.

“Au complotat să se întâlnească la un loc de joacă, unde cel mic a fost traumatizat de ea. Ea l-a alergat pe cel mic să facă o fotografie cu ea. Cel mic nu a stat, a fugit și s-a ascuns după mașinuțe. Într-un final nu i-a ieșit această pasiență cu fotografia”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

În replică, Bianca Drăgușanu a atacat-o și ea pe Claudia.

„Femeia are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea. Dacă nu o interesează persoana mea de ce vorbește?", a spus pentru Spynews.ro Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău, indiferent?

Contactat de reporterii Click!, afaceristul se pare că nu are de gând să intervină în scandalul între fosta soție și actuala sa iubită. Deși cele două se ceartă la televizor ca la ușa cortului, afaceristul este total indiferent în ceea ce privește acest conflict care s-a stârnit între cele două dive.

“Nu mă interesează. Nu vreau să vorbesc despre asta. Mă scuzați, am treabă", a declarat Gabi Bădălău pentru Click!

Click! spune

Gabi Bădălău s-a despărțit cu scandal după patru ani de mariaj de Claudia Pătrășcanu. Astfel, la finalul anului trecut, magistrați au decis ca cei doi băieței pe care îi au împreună, Gabriel, în vârstă de 7 ani, și Nicolas Mihail, în vârstă de 5 ani, să locuiască alături de mama lor în Constanța, chiar dacă împart custodia prichindeilor amândoi. În urma acestei decizii, Gabi Bădălău este nevoit să plătească o pensie alimentară, pentru creșterea micuților, de 300 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
cub horoscop iertare png
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg