Claudia Pătrășcanu și-a refăcut viața cu un bărbat din Constanța

Gabi Bădălău, 34 de ani, și Claudia Pătrășcanu, 44 de ani, mai au un pas până la pronunțarea divorțului, dar tensiunile dintre cei doi sunt departe de a se fi rezolvat.

București versus Constanța

Gabi Bădălău e de acord cu custodia comună a celor doi copii, dar nu acceptă faptul că mama celor doi băieței se va muta, cu aceștia, în Constanța, unde și-a cumpărat o locuință. El ar vrea ca cei doi fii să fie mai aproape de el, în București, Claudia Pătrășcanu fiind decisă să rămână în Constanța.

Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu’ însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a spus Gabi Bădălău, pentru spynews.ro.

Reacția vine în contextul în care afaceristul s-a oferit, în mod public, să cumpere o locuință în București pe numele mamei copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, și chiar să-i achite o bună parte din cheltuieli, doar pentru a avea coopii mai aproape de el.

Vezi și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu, însă, l-a acuzat pe Gabi Bădălău că ar vrea să o cumpere. „Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (…) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a mai spus Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png