Telenovela Gabi Bădălău versus Claudia Pătrășcanu continuă și după divorț! Oferta de pace a afaceristului

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău, 34 de ani, și Claudia Pătrășcanu, 44 de ani, s-au certat, au divorțat, s-au înjurat, copiii și i-au disputat! Telenovela celor doi continuă chiar și după pronunțarea divorțului.

Oferta de pace a omului de afaceri

„(...) Acesta e un bâlci maternal! (...) Prin intermediul vostru, dacă ajung cu ea la o înțelegere, să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. 

Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți. Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…)

Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți”, i-a transmis Gabi Bădălău fostei soții, Claudia Pătrășcanu, prin telefon, la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Anterior, după ce au ieșit din sala de judecată, cei doi și-au aruncat replici tăioase. Chiar dacă divorțul dintre cei doi a intrat pe ultima sută de metri, pe 10 noiembrie fiind stabilită pronunțarea, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă nu au lămurit problema custodiei comune. Claudia l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că acesta dorește să o trimită la închisoare.

În prezent, cei doi băieței ai cuplului locuiesc cu mama lor, deși au fost văzuți, cu mai multe ocazii și în compania tatălui lor, Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu, însă, dorește să își crească cei doi fii la Constanța, Bădălău trăind în București sau în județul Giurgiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net