Fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, de urgență la spital: „A stat cu două oase îndoite. El nu știe, nu le-a plătit nici școala. Suntem somați”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Pătrașcanu (44 de ani), săgeți dure la adresa fostului soț, Gabi Bădălău (35 de ani)! Vedeta a declarat pentru Click! că nu îi este frică că o să își piardă copiii, ba mai mult este de părere că îndeplinește toate cerințele pentru ca cei doi băieți pe care îi au împreună să rămână la ea, având în vedere că fostul său soț încă mai copilărește.

cub gabi badalau claudia patrascanu png

Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Bădălău

După mai bine de trei ani petrecuți în sălile de judecată, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat! Cei doi trebuie să se întâlnească din nou, pe 3 noiembrie, la un nou termen de judecată, de această dată pentru custodia celor doi copiii pe care îi au împreună.

„Nu îmi este frică că o îmi pierd copiii. Eu am iubirea lor și asta contează. Nu îmi este frică de nimic, nu este nimic la dosar care să îmi ia copiii. Am casă, am job-uri, nu sunt perfectă, dar nu mă văd în pericol în privința acestui lucru. Doamne Ferește să nu aibă liniște acești copii…I-am zis lui Gabi să lase copiii încă trei ani, la mine, să crească și o să decidă singurei. El este influențat. Sora lui nu poate să facă copii, pe el, ca și copil, l-au pierdut.

Ferească Dumnezeu să se dea o decizie greșită de instanță că toată România o să vuiască. La mine totul este până la copii. Eu zic să se ducă pe muntele Athos, să vină să vadă când vrea el copiii, să nu se mai bată cu pumnii în piept. Eu nu sunt orice mamă aruncată în drum.

Gabi face tot felul de declarații publice și nu doar, cred că nici el nu știe de multe ori ce face și ce spune. O dată iese din instanță și zice că vrea ca cei mici să stea cu mine, o dată cu el. Mi se pare că a ajuns prea departe. El este foarte influențat, continuă acest război, dar nu se gândește la acești copii sub nicio formă. Sunt trei ani de când copiii locuiesc cu mine la Constanța. Gabriel, fiul nostru cel mare, a stat săptămâna trecută cu două oase îndoite la urgență, la spital. El știe lucrul ăsta? Vă spun eu, nu? Vreau să îți mai zic că și-a dus copiii la un expert psiholog timp de 14 ședințe.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!.

Vezi si: Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului! Războiul cu Claudia Pătrășcanu continuă

Claudia Pătrășcanu, acuzație după acuzație

Lista de critici pe care artista i le aduce fostului soț este mult mai lungă, iar reacția Claudiei Pătrășcanu este furibundă. Cântăreața este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a se afla adevărul.

„Ce să le ofere copiilor? Copiii au nevoie de liniștit și stabilitate. Ieri, Nicolas plângea că nu a venit și el la un campionat de fotbal. Atunci când a vorbit cu Gabi la telefon, el i-a zis <să meargă mă-ta cu voi>. Copiii i-au zis că vor să stea la Constanța nu la București. El duce un război singur.

El șochează și derutează copiii cu tot felul de vorbe. Nu înțeleg de unde știe Gabi unele aspecte, unde o să stea copiii? Gabi are o legătură mai apropiata cu doamna judecător de știe unde vor sta ei? Nu am cerut nimic, nu am nevoie de nimic de la el. Spune că plătește școala copiiilor și mă sună de la scoală, că suntem somați, că nu le-a plătit Gabi școala, am zeci de mesaje în care îi spun lui Gabi să plătească scoală.

Am primit o notificare de la el că dacă el plătește școala copiilor, ei nu mai primesc niciun ban de la dânsul. Școala costă, pentru fiecare copil, 5.500 euro pe an. El își dorea mutarea noastră la București, să stea copiii acolo. Păi pentru doi copii costau studiile acolo 30.000 euro”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după divorțul de Bădălău! A obținut ce a vrut: «Plec cântând acasă!»

Claudia Pătrășcanu: „Copiii când merg la el stau mai mult cu menajera”

Vedeta îl acuză pe Bădălău și de neimplicare în ceea ce privește timpul petrecut alături de cei doi băieți pe care îi are împreună:

„Copiii când merg la el nu prea stau cu el pentru că pleacă de acasă. Cu ce este el mai presus ca mine…. ca mama? Cu cine să crească, acei copii, cu menajerele? De fiecare dată copiii erau cu menajerele când îi sunam să văd ce fac. El pleca și le spunea că pleacă la muncă.

Copiii nu vor să se ducă la el, ei sunt legați sufletește aici, de mine, eu de la zero ani i-am crescut. Mi se pare că este dezechilibrat și nu este liniște deloc. Am insistat în instanță să mi se dea divorțul, numai să scap o dată, să nu mă mai văd pe holurile instanței. Eu cred că nu are ce face, nu se duce la muncă, muncesc alții foarte mult pentru el, doarme foarte mult ziua pentru că merge prin cluburi și cam asta este”,  a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net