Claudia Pătrășcanu, prima reacție după divorțul de Bădălău! A obținut ce a vrut: «Plec cântând acasă!»

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu este în sfârșit o femeie liberă! După trei ani de gelozii și scandaluri cu Gabi Bădălău, divorțul a fost finalizat. Aceasta este foarte mulțumită de hotărârea judecătorilor deși, după spusele fostului soț, ar mai fi câteva aspecte pe care cântăreața le-ar mai avea de lămurit în procesul de divorț. Pătrășcanu a dezvăluit ce a decis Tribunalul în privința custodiei copiilor.

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după divorțul de Bădălău!
Claudia Pătrășcanu, prima reacție după divorțul de Bădălău!

Claudia Pătrășcanu a finalizat divorțul de Gabi Bădălău, după un lung șir de drame care au durat trei ani de zile, timp în care s-au certat prin tribunale și și-au adresat vorbe grele în public. Divorțul a fost pronunțat chiar pe 20 octombrie, iar Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri chiar de pe holurile tribunalului, în cadrul emisiunii X-tra Night Show. 

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului! Războiul cu Claudia Pătrășcanu continuă

"M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu. Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.", a declarat Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată. 

«Îmi doresc foarte tare să ne înțelegem»

Artista și-a exprimat speranța de a fi în relații mai bune cu Gabi Bădălău, de dragul copiilor, și dorește ca în timp să îngroape securea războiului. 

"Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmplă și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem.", a mai mărturisit artista, pentru X-tra Night Show. 

Claudia Pătrășcanu, despre custodia copiilor

În ceea ce privește custodia copiilor, Claudia Pătrășcanu a menționat că este mulțumită de faptul că cei doi fii au rămas în grija ei și a subliniat că nu are de gând să părăsească Constanța pentru București, doar ca micuții să fie aproape de tatăl lor. 

  "Bineînțeles că cei mici vor avea domiciliul la mamă. Este normal să se întâmple așa. Nu m-aș întoarce înapoi la București, nici ei nu își doresc acest aspect. Sunt foarte bine unde sunt, au deja un Univers al lor creat. Nu putem așa, copii nu sunt două valize în gară să stăm să îi mutăm așa.", a mai adăugat Claudia Pătrășcanu, tot pentru XNS.  

Gabi Bădălău susține că fosta soție a adus acuzații noi

Gabi Bădălău a oferit și el o declarație cu privire la ce s-a petrecut în sala de judecată, la momentul finalizării divorțului, și a precizat că Pătrășcanu a adus noi acuzații la adresa afaceristului, pentru a-l face să pară un tată nepotrivit. 

«Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt motivul pentru care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi.

Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile. Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a declarat Bădălău, la X-tra Night Show. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă mariajul lor a fost presărat cu multe drame și acuzații de adulter din partea artistei. Cei doi au doi fii împreună împreună, totuși nici copii nu au putut repara relația lor, astfel că în 2019 s-au despărțit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net