Divele operate de Călin Doboș! Care au fost cele mai fidele cliente din showbiz?

Ultima actualizare:

Călin Doboș, chirurgul care a operat divele din showbiz, s-a stins din viață miercuri la vârsta de 48 de ani, după ce a fost spulberat de pe motocicleta sa, într-un tragic accident. Doboș este responsabil pentru look-ul impecabil al mai multor vedete, care au apelat la serviciile sale pentru a retușa anumite aspecte fizice. Iată numele grele de pe scena mondenă operate de regretatul Călin Doboș!

Divele operate de Călin Doboș! Care au fost cele mai fidele cliente din showbiz
Divele operate de Călin Doboș! Care au fost cele mai fidele cliente din showbiz

Nicoleta Luciu a trecut printr-o intervenție de patru ore

Nicoleta Luciu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, devenind chiar și Miss România în 1991. Din dorința de a-și menține aspectul tânăr și formele apetisante ale trupului pentru cât mai mult timp, Nicoleta a decis, mai ales după ce a născut, să se lase pe mâinile chirurgului estetician Călin Doboș, pentru câteva retușuri.

Luciu s-ar fi dus la Călin Doboș pentru implanturi cu silicon, liposucție în zona abdomenului și augmentarea feselor cu grăsimea proprie. Cea mai complexă intervenție pe care a făcut-o Călin Doboș la cererea Nicoletei Luciu ar fi fost o lipoaspirație care a durat patru ore.

Bianca Drăgușanu, clienta fidelă a lui Călin Doboș

Bianca Drăgușanu este deja celebră pentru faptul că este o mare fană a intervențiilor chirurgicale, așa că nu este de mirare că a devenit una dintre clientele fidele ale lui Călin Doboș. Bianca a apelat la el atunci când a trebuit să-și schimbe silicoanele, la vârsta de 37 de ani, după ce cu puțin timp în urmă în urmă diva își făcuse un lifting facial tot în cabinetul doctorului Doboș.

Claudia Pavel a apelat la Doboș, după show-ul Ferma

Claudia Pavel este o altă vedetă care nu s-a sfiit să recunoască că este adepta operațiilor estetice. În 2019, artista a decis să facă o programare la medicul Călin Doboș pentru atenuarea cearcănelor cu acid hialuronic. Vedeta tocmai se întorsese de la show-ul Ferma și voia să aibă din nou un look fresh și odihnit. 

Călin Doboș a operat-o pe Vica Blochina

Vica Blochina este o femeie căreia îi place să aibă mare grijă de aspectul ei fizic așa că a fost o clientă veche a chirurgului estetician Călin Doboș. Vica Blochina a călcat pragul cabinetului lui Călin Doboș în 2016, când a dorit să-și facă o rinoplastice, o intervenție pentru modificarea nasului. Apoi în 2022 Vica Blochina a surprins din nou când a apărut cu un posterior bombat ca de braziliancă, aceasta apelând la Călin Doboș pentru un lifting la nivelul feselor cu grăsime proprie. 

Elena Ionescu și-a făcut mărire de sâni

Solista de la Mandinga, Elena Ionescu, și-a dorit un bust mai voluptuos, așa că s-a lăsat pe mâinile chirurgului Călin Doboș pentru augmentarea sânilor cu implanturi cu silicon. Operația a avut succes, iar cântăreața a fost deosebit de mulțumită de rezultat.

Cristina Spătar a vrut o talie de viespe

O altă vedetă care și-a dorit să-și retușeze fizicul după ce a născut, a fost Cristina Spătar care a apelat la Călin Doboș, pentru a dobândi o talie de viespe cu ajutorul procedurii de lipoaspirație. Artista a avut încredere în medic, care a făcut o treabă excelentă, astfel că Cristina Spătar a fost foarte încântată să-și recapete silueta pe care a avut-o înainte să nască.

Alte vedete care au pășit pragul medicului chirurg Călin Doboș, au fost Simona Trașcă, Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă și Denisa Tănase, fosta membră a trupei Bambi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net