Înșelată de fostul soț, Elena Ionescu nu mai crede în poveștile de iubire: «Nu-mi doresc o familie cu orice preț»

Elena Ionescu și antrenorul de fitness Dragoș Stanciu au divorțat în anul 2019 după doar un an de la căsătorie. Artista a găsit puterea de a-l ierta pe tatăl copilului său pentru faptul că i-a fost infidel și are o relație de amiciție, de dragul fiului lor. Cu toate acestea, Elena nu se gândește la o altă relație, cu atât mai puțin la căsătorie. 

Elena Ionescu s-a despărțit de soțul său în urmă cu trei ani
Elena Ionescu s-a despărțit de soțul său în urmă cu trei ani

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat în 2019, după ce solista a descoperit că bărbatul pe care îl iubea îi era infidel. Rămasă singură și cu inima frântă. Elena și-a dedicat tot timpul muncii și familiei. S-a înscris la Survivor și a revenit victorioasă acasă, cu premiul cel mare. Din banii obținuți în urma emisiunii și din cei pe care i-a pus deoparte, Elena a reușit să își cumpere un apartament încăpător în zona Tineretului din Capitală. 

Cu timpul a găsit și puterea de a-l ierta pe Dragoș pentru greșelile lui, iar acum vorbesc doar chestiunile care au legătură cu fiul lor. 

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță. 

Elena Ionescu nu se grăbește să se recăstorească

Deși au trecut trei ani de la despărțirea de Dragoș, Elena nu se gândește încă la o altă relație, cu atât mai puțin la căsătorie. Solista a vorbit despre motivul pentru care este sceptică atunci când relațiile amoroase sunt aduse în discuție. Conform Elenei, părerea pe care o va avea fiul ei despre bărbatul care îi este alături va fi una decisivă. În plus, Elena a subliniat că își dorește o familie, însă nu cu orice preț, existând reguli clare la care nu este dispusă să renunțe. 

„Încă nu am avut timp pentru dragoste. Niciodată nu am să spus că nu îmi doresc, eu îmi doresc o familie, dar nu cu orice preț, asta e clar. Sunt un om împlinit, am tot ce-mi trebuie. Părerea fiului meu pentru mine va fi foarte importantă. În primul rând, el trebuie să aibă niște lucruri pe care eu să le pot accepta în viața mea", a declarat Elena, în cadrul emisiunii Showbiz Report. 

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au împreună un băiețel, de aproape patru anișori, pe nume Răzvan. Solista a divorțat la notar de Dragoș după ce a aflat că soțul ei reluase legătura cu fosta lui iubită, iar relația dintre ei era una bazată pe ceva mai mult decât o simplă prietenie. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net