Elena Ionescu, despre relația cu fostul soț. «Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă»

Ultima actualizare:

    Elena Ionescu și Dragoș Stancu au divorțat în 2019, după numai un an de căsniciefoto: arhiva personală
Elena Ionescu și Dragoș Stancu au divorțat în 2019, după numai un an de căsniciefoto: arhiva personală

Elena Ionescu (33 de ani) a divorțat de tatăl băiețelului ei, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în 2019, la doar un an de la căsătorie. Divorțul a fost unul cu scandal, iar solista a trebuit să o ia de una singură de la capăt pentru a supraviețui alături de fiul ei, Răzvan (3 ani).

Rămasă singură și cu inima frântă, Elena Ionescu și-a găsit alinarea alături de membrii familiei, dar și în munca enormă pe care a depus-o. A câștigat Survior România 2020 și și-a luat un apartament cu patru camere în cartierul Tineretului.

Acum, la doi ani de la divorț, Elena a îngropat securea războiului și a făcut pace cu fostul soț. “Dumnezeu mi-a schimbat viața. M-a făcut să realizez care este menirea mea și cum reușesc să trec prin asta. Au trecut doi ani de la divorț și, în toată această perioadă, factorul care m-a scos din pasa asta a fost munca. Aveam foarte multe momente în care mă trezeam și nu știam ce să fac. Mergeam și alergam în spatele casei. Simțeam nevoia să fac lucruri productive”, a povestit Elena, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Solista a dezvăluit că a reluat legătura cu fostul soț, de dragul copilului pe care îl au împreună. „Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, a mai spus artista.

Citește și:

EXCLUSIV Fostul soț al Elenei de la Mandinga rupe tăcerea după divorț: «Adevărul se află pe undeva la mijloc»

Elena Ionescu, după ce soțul s-a întors la fosta iubită: «Așa mi-a fost mie dat, să unesc două suflete»

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png