Ce caută Elena Ionescu la Paris, în rochie de mireasă, la Turnul Eiffel?

Ultima actualizare:

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a pus de o vacanță la Paris în preajma Zilei Îndrăgostiților. Focoasa solistă și-a luat prin surprindere fanii după ce a postat un filmuleț în rochie de mireasă, dansând fericită, nevoie mare, sub Turnul Eiffel. Click! a aflat ce face Elena Ionescu la Paris, în luna iubirii.

Elena Ionescu, în vacanță la Paris  Sursa: Instagram
Elena Ionescu, în vacanță la Paris Sursa: Instagram

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a plecat în aceste zile într-o vacanță de vis la Paris, Orașul Îndrăgostiților. Toată lumea a crezut că solista a plecat într-o vacanță romantică, după ce Elena a postat un filmuleț pe Tik Tok, într-o rochie albă, strălucitoare, care aducea a rochie de mireasă.

Toată lumea a crezut ca solista și-a găsit alesul. Elena Ionescu a lămurit misterul pentru Click.ro. “Sunt la Paris în vacanță cu niște prietene. Fac un nou videoclip. E foarte frumos aici, e cald, vreme de primăvară. Rochia nu este una de mireasă, dar ar putea fi încadrată la orice categorie. Am făcut și o ședință foto pentru rochii”, a declarat Elena Ionescu, pentru Click!.

„Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după”

Elena Ionescu (33 de ani), prima câștigătoarea a show-ului “Survivor România” (2020), s-a despărțit de fostul soț, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în toamna lui 2019. Cei doi au împreună un băiețel, Răzvan Andrei (3 ani), care a rămas în custodia Elenei. Cu banii de la “Survivor România”, fosta solistă de la trupa Mandinga și-a cumpărat un apartament de patru camere, situat în zona Tineretului. Acum solista ar vrea să-și refacă viața.

De la Moș Crăciun mi-am dorit să-mi aducă un moș mai tânăr, să-mi acopere și această necesitate, pentru că ar fi singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu.

Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să-mi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic. De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale”, a declarat solista, pentru Fanatik.ro.

Elena Ionescu (33 de ani) a divorțat de tatăl băiețelului ei, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în 2019, la doar un an de căsătorie. Divorțul a fost unul cu scandal, iar fosta solistă de la trupa Mandinga a trebuit să o ia de una o singură de la capăt, pentru a supraviețui alături de fiul ei, Răzvan (3 ani).

Urmăriți știrile Click! și pe Google News !

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net