Claudia Pătrășcanu, atac la fosta soacră: „Copiii ascultă înjurături ca la ușa cortului!”

A terminat scandalul cu Gabi Bădălău, iar acum a luat-o la țintă pe fosta soacră. Claudia Pătrășcanu nu iartă nici un membru din familia afaceristului din Bolintin Vale. Iată ce acuzații dure i-a adus cântăreața fostei sale soacre, Rodica Bădălău.

cub claudia pătrășcanu png

Claudia Pătrășcanu a rupt tăcerea după finalizarea divorțului de Gabi Bădălău. După acuzațiile grele aduse în timpul procesului pentru custodia celor doi băieți ai lor, acum Claudia nu o iartă nici pe mama lui Gabi Bădălău.

Claudia nu s-a mai abținut și a adus o serie de acuze gave și la adresa fostei sale soacre, Rodica Bădălău. Solista susține că se află în posesia unor înregistrări, în care fosta ei soacră îi adresează injurii mamei sale, folosind un limbaj total neadecvat de față cu copiii.

Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mămăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului. Eu nu sunt genul, nu mă interesează. Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți.

Eu sunt cea care le-am dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu furibund, acordat la Antena Stars.

„Nu le-am interzis copiilor să-și vadă bunicii de la Bolintin!”

Claudia Pătrașcanu și-a continuat tirada la adresa fostei soacre, precizând că niciodată nu le-a interzis băieților ei să-și viziteze bunicii la Bolintin Vale.

Nu le-am interzis niciodată, le-am spus să meargă la ei și văd cât de rău se vorbește despre mine. Nu o să fie bine, nu pentru mine. Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama. Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare.

Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el”, a mai dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

„De ce atâta ranchiună și răutate?”

Deși divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a încheiat, certurile dintre cei doi nu s-au stins nici acum.

El nu mă lasă să fiu liniștită, efectiv. Nu știu ce vrea, nu îl înțeleg. De ce atâta ranchiună și răutate în loc să fie liniște? Nu îmi explic. Mi se pare o obsesie!

El nu vrea să muncesc, să nu fac un ban, nu vrea să fiu cu nimeni, nu vrea să fie în preajma mea niciun bărbat, niciun bărbat pe lângă copii, deși în viață se va întâmpla să fiu cu cineva, că asta e cursul vieții. Viața mea e strict personală”, a mai decarat solista, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial în octombrie anul trecut, după trei ani de scandaluri și șicănări în instanță. În privința custodiei celor doi bărieți, judecătorii au stabilit că aceasta va fi una comună, iar Caludia Pătrășcanu a revenit la numele său dinainte de căsătorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina