Război total în showbiz! Bianca Drăgușanu, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Mă terorizează, e bolnavă psihic”

#Exclusiv Click!

Bianca Drăgușanu este foc și pară! Blondina o acuză pe fosta soție a lui Gabi Bădălău că are probleme grave și că o terorizează de mai bine de 2 ani. Claudia Pătrășcanu ar fi întrecut, însă, limita, atunci când ar fi început să o jignească și pe fiica ei, Sofia. 

În exclusivitate pentru Click!, Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele pe care, spune ea, le creează Claudia Pătrășcanu. Vedeta susține că fosta soție a lui Gabi Bădălău nu o lasă deloc în pace și, la ceva timp, pornește atacuri dure la adresa ei. Sătulă de comportamentul Claudiei, Bianca a răbufnit și a jignit-o și ea pe artistă, atunci când a văzut că aceasta a întrecut limita și s-a legat și de Sofia. 

Bianca Drăgușanu, acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu

Bianca ne-a mărturisit că s-a săturat de circul pe care îl poartă constant, de 2 ani de zile, cu Claudia Pătrășcanu. Vedeta este foc și pară și chiar îi recomandă artistei să consulte un specialist, pentru că, spune ea, are probleme mari. 

Citește și - Claudia Pătrășcanu spune că e terorizată și urmărită de Gabi Bădălău: „Trăiesc un coșmar”

„Eu nu înțeleg ce vrea această femeie de la mine. Pozează în mama și femeia perfectă, dar este departe de această imagine. De 2 ani, mă disperă, la propriu. La ceva timp, se trezește să mă jignească și să mai spună câte ceva despre mine.

Credeam că a încetat cu circul ieftin, dar sentimentele se pare că au revenit, chiar de ziua Sofiei. Claudia mă jignește și pe mine, dar și pe fiica mea, iar eu așa ceva nu permit. Nu pricep ce vrea, de fapt. Mă terorizează și cred că e bolnavă psihic, ar trebui să meargă să consulte un specialist în sensul ăsta și să-și rezolve problemele. 

Eu am mesajele toate în care îl căuta pe Gabi, când am fost noi în vacanță. Mi se pare penibil ceea ce face. Urlă pe la toate colțurile că ea este o femeie cu demnitate și cu educație, dar faptele o contrazic în mod categoric. Nu pot să trec peste așa ceva, peste faptul că mi-a jignit copilul. Spune că merge la biserică și că e un om mai bun, după iar aruncă cu noroi. Eu cred că nu știe ce vrea de la viața ei”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Gabi Bădălău nu vrea să audă de scandalul dintre cele două

Gabi Bădălău nu vrea să intervină deloc în scandalul dintre cele două dive. Afaceristul susține că nu-l interesează ce se întâmplă între ele și nu are niciun motiv să se bage. 

Contactat de reporterii Click!, afaceristul se pare că nu are de gând să intervină în scandalul între fosta soție și actuala sa iubită. Deși cele două se ceartă la televizor ca la ușa cortului, afaceristul este total indiferent în ceea ce privește acest conflict care s-a stârnit între cele două dive.

“Nu mă interesează. Nu vreau să vorbesc despre asta. Mă scuzați, am treabă", a declarat Gabi Bădălău pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net