Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au luat la ceartă, în direct! Cele două și-au aruncat replici dure

Supărare mare în platoul lui Dan Capatos! În anul 2018, Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au certat în direct, în emisiunea „Xtra Night Show”. Cele două și-au aruncat replici dure, însă într-un final au înțeles că era vorba doar de o neînțelegere, motiv pentru care au lăsat garda jos și s-a lăsat chiar și cu scuze. 

Odată intrată în platoul lui Dan Capatos, Bianca Drăgușanu a prins ocazia să se ia de Anisia Gafton. Totul s-a întâmplat în direct, pe motiv că Anisia a distribuit ceva în social media care a deranjat-o mult pe Bianca. 

„Dacă te-ai pupat o dată cu un om, a doua oară îşi permite să vorbească urât despre tine şi deja se pare că se întrece măsura. Eu îmi cer scuze că de fapt nu am venit să vorbesc cu ea, am venit să vorbesc cu tine. Eu am respectat-o, data trecută am vorbit cu ea în emisiune şi ea m-a luat peste picior. Nu ea, un coleg de-al ei. Eu nu am jignit pe nimeni, iar colegul tău comendiant m-a jignit pe nimeni. Atâta timp cât tu îi dai share... Eu am fost drăguţă că am venit cu cadouri, dar nu mă mai peria. Eu nu suport oamenii dublicitari”, a răbufnit Bianca în direct, la adresa Anisiei Gafton. 

Bianca Drăgușanu a lăsat garda jos, în direct

„E un coleg de-al meu. (...) Ce vină am eu? Serghei a spus o glumă despre Bianca. El e partenerul meu. Nu înţeleg de ce s-a supărat Bianca”, a spus și Anisia.   

Bianca Drăgușanu a lăsat garda jos atunci când și-a dat seama că este vorba de o neînțelegere și chiar i-a cerut scuze în mod public Anisiei, pentru ceea ce a spus. 

Citește și - Cum a intervenit din pușcărie Bădălău Senior în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi. Ce se întâmplă între cei doi

„Noi nici nu ne-am certat. Eu mai devreme, când ea mi-a explicat că nu e de vină cu nimic, eu mi-am cerut scuze în direct şi o mai fac o dată dacă trebuie. Eu sunt un om foarte asumat”, a mai spus aceasta, în emisiunea lui Dan Capatos. 

Bianca a fost asistentă în emisiunea lui Dan Capatos

Cu siguranță toată lumea știe că Bianca Drăgușanu a fost asistentă în emisiunea lui Dan Capatos, pe vremea când prezentatorul TV modera „Un Show Păcătos”. La vremea respectivă, Bianca era roșcată și nu avea, în „dosar”, atâtea operații estetice. 

Pe măsură ce a trecut timpul, vedeta a bifat tot mai multe vizite în cabinetul medicului estetician: și-a schimbat sânii, și-a schimbat chiar și forma buzelor prin injectare cu acid hialuronic, și-a făcut celebra operație cat eyes pentru a avea forma ochilor mai alungită, a purtat extensii, și-a mărit posteriorul și lista poate continua. 

Deși a apelat la numeroase modificări de ordin estetic, Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai frumoase și sexy femei din showbizul românesc. De-a lungul timpului, aceasta a investit enorm în operații, dar și în vestimentație. Bianca nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, pantofi și genți, așa că își permite să-și cumpere absolut orice dorește, pentru a fi mereu la modă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg