Claudia Pătrășcanu și-a pus băieții la treabă! Uite ce face unul dintre micuți

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) are pe cine se baza de acum încolo, după divorțul scandalos de Gabi Bădălău! În urmă cu puțin timp, artista și-a filmat unul dintre cei doi băieți pe care îi are spălându-i mașina într-o spălătorie self service cu jetoane.

Claudia Pătrășcanu are ajutor de nădejde

În urma mariajului eșuat cu Gabi Bădălău, cântăreața are doi băieți frumoși și isteți: pe Nicolas (6 ani) și pe Gabriel (8 ani). Din cauza faptului că afaceristul ar fi înșelat-o cu o domnișoară de oraș, cei doi au decis, în 2019, să se despartă cu scandal. Așa că după separare, Claudia Pătrășcanu s-a mutat în Constanța, unde și-a construit o vilă de lux și unde locuiește împreună cu cei doi prichindei ai săi, care îi bucură zilele.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali de pe rețelele sociale, diva noastră a postat o imagine cu unul dintre băieții săi îi timp ce îi spăla mașina. Momentul a fost unul foarte amuzant atât pentru Claudia Pătrășcanu, cât și pentru micuțul său, astfel că descrierea postării a fost una pe măsură.

„Plăcerea lui”, le-a spus vedeta fanilor săi.

Claudia Pătrășcanu, alături de băieții ei

Pentru artistă tot universal se învârte în jurul lui Nicolas (6 ani) și a lui Gabriel (8 ani).

„Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. La momentul acesta pot să spun cu convingere că sunt bine, sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic. Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero. Face meditație la engleză și româna, mă preocupă să fie pregătit, să știe să vorbească, să se exprime.

Dimineața sunt în picioare la ora 6,  pregătesc baieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fuga la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni. Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara, o dată cu copiii, pot să spun că sunt full”, ne spunea Claudia Pătrășcanu recent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net