Drama neștiută a Claudiei Pătrășcanu. I-a marcat viața pentru totdeauna: „A murit de leucemie”

Ultima actualizare:

Numele Claudiei Pătrășcanu este printre cele mai cunoscute, când vine vorba despre artiștii din țara noastră. Ea și-a câștigat o mulțime de fani în România pentru talentul de care a dat dovadă, iar aceștia au fost mereu curioși să afle cât mai multe despre viața personală a idolului lor. Ei bine, recent, artista a vorbit despre cel mai dureros moment din viața ei: suferința provocată de pierderea tatălui.

Vedeta a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei
Vedeta a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei

Claudia Pătrășcanu este, cu siguranță, unul dintre numele cele mai cunoscute din țara noastră, când vine vorba desre lumea artistică. Cântăreața și-a câștigat respectul și aprecierea românilor la sfârștitul anilor ’90, cât și de-a lungul anilor 2000, datorită vocii și cântecelor ei. Astfel, după cum se întâmplă mereu cu vedete de statura acesteia, fanii ei au fost mereu curioși să afle cât mai multe despre viața personală a Claudiei Pătrășcanu. Iar potrivit informațiilor oferite de către spynews.ro, aceasta a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei: cel în care și-a pierdut tatăl, cu mulți ani în urmă.

Tragedia s-a petrecut când artista avea doar 15 ani, iar tatăl ei nu a mai reușit să continue lupta cu o boală teribilă. Artista îl descrie drept o persoană caldă și iubitoare, spunând că a crescut alături de o familie care iubito mult. Claudia Pătrășcanu mărturisește că le povestește și acum copiilor ei despre bunicul lor, de la care cântăreața a învățat foarte multe. Acesta a pierit la o vârstă tânără, având doar 37 de ani când nu a mai putut rezista în fața bolii.

Tatăl vedetei a murit din cauza leucemiei

„A murit de Leucemie, dintr-odată, pur și simplu”, spune artista, conform sursei citate. Ea a declarat că totul s-a petrecut subit, iar că momentul a fost unul care a marcat-o profund, pentru tot restul vieții. Ea povestește că acesta se simțea din ce în ce mai rău din cauza bolii, iar, într-un final, a chemat-o pe viitoare artistă acasă, de la școală, pentru a o mai vedea încă odată.

Claudia Pătrășcanu a povestit că acesta a murit la spital, însă a reușit să își împlinească dorința de a o mai vedea pe fiica lui, măcar odată.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net