Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la petrecerea fiului lor. De ce nu s-a dus solista la show-ul cu artificii de la Bolintin Vale?

Ultima actualizare:

Întâlnire de gradul 0 între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la ziua fiului lor cel mic, Nicholas. Cei doi au pozat în familia fericită de dragul copilului. Solista a explicat de ce a lipsit de la show-ul cu artificii pe care Gabi Bădălău l-a dat weekend-ul trecut la Bolintin Vale. 

Micuțul Nicholas, fiul Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, a fost peste măsură de răsfățat la împlinirea celor șapte anișori. Micul fotbalist a avut parte de două petreceri fastuoase, la ultima dintre acestea avându-i pe ambii părinți.

Primul a fost afaceristul Gabi Bădălău, care weekend-ul trecut a organizat o petrecere mai ceva ca o nuntă, la salonul său din Bolintin Vale, în cinstea fiului său cel mic. Bădălău a împânzit cerul cu artificii pentru băiatul lui, i-a comandat un tort imens și a chemat puzderie de copii la Bolintin. 

Din peisaj au lipsit atunci Bianca Drăgușanu, care se refăcea după ultima intervenție estetică, dar și mama micuțului Claudia Pătrășcanu

După câteva zile, Claudia Pătrășcanu nu s-a lăsat mai prejos și a organizat și ea o petrecere surpriză pentru fiul său, unde l-a invitat și pe fostul soț, Gabi Bădălău, pentru a îngropa securea războiului măcar la aniversarea celui mic. 

Claudia Pătrășcanu: „M-am gândit să îi fac ziua cu colegii lui de la fotbal”

„Am sărbătorit pe rapid, el nu a știut nimic. O săptămână eu și fratele lui, Gabriel, am ascuns totul foarte bine. A fost o petrecere surpriză. 

M-am gândit să îi fac cu colegii lui de la fotbal. Toți au ținut această surpriză. A fost o petrecere de două ore, foarte frumoasă!

A fost și Gabi prezent, a fost invitat, dar atât. Da, Nicolas are norocul scris în frunte. A fost răsfățat anul acesta”, a spus solista, pentru Antena Stars.

De ce a lipsit Pătrășcanu de la mega cheful cu artificii de la Bolintin? 

Artista a explicat, cu acest prilej, de ce s-a văzut nevoită să lipsească de la petrecerea fastuoasă organizată de Bădălău la Bolintin Vale, week-endul trecut, în cinstea fiului lor cel mic. 

„Nu am fost pentru că am avut COVID și a trebuit să stau retrasă, departe de toată lumea. Nu ținem legătura, i-am transmis doar un mesaj cu locația și ora, nu ținem legătură și nu comunicăm deloc. 

Fiecare e cu drumul lui. Acum sunt foarte bine, am depășit momentul. Este a patra oară când iau acest virus. 

Nu mi-a fost foarte bine patru zile, dar eu mă ridic, mă pun rapid pe picioare”, a mai spus solista. 

Claudia Pătrașcanu a solicitat pensie alimentară mai mare de la Gabi Bădălău 

Claudia Pătrășcanu și fostul soț, afaceristul Gabi Bădălău, nu și-au încheiat însă conturile în instanță nici până în prezent. 

La începutul anului, artista s-ar fi prezentat la Tribunalul București, unde a cerut creșterea pensiei alimentare, pe care fostul soț ar trebui să o achite pentru cei doi copii pe care-i au împreună, Gabriel (9 ani) și Nicholas (7 ani).

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut în jur de 4.000 de euro pentru cei doi copii, conform Xtra Night Show. 

Artista ar mai fi solicitat judecătorilor ca băieții cuplului să fie audiați și a cerut chiar și o expertiză psihologică în cazul acestora, dar și modificarea programului de vizită. 

Gabi Bădălău a cerut judecătorilor, la rândul său, ca programul de vizită al copiilor să fie două weekenduri pe lună la el și două weekenduri pe lună la Claudia Pătrășcanu.

Pe 18 noiembrie anul trecut, instanța a stabilit ca domiciliul celor doi băieți ai cuplului să fie la mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net