Claudia Pătrășcanu îl avertizează pe Bădălău: „O să ajungă ca Irinel Columbeanu! Își ținea nevasta pe la poartă”

Ultima actualizare:

Divorțul s-a terminat cu chiu cu vai după ani de zile, dar Claudia Patrascanu nu l-a  iertat nici acum pe Gabi Bădălău. I-a prezis că o să ajungă la fel de rău precum Irinel Columbeanu, după ce a lăsat-o pe străzi cu doi copii! 

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) e încă foc și pară pe fostul ei soț și tatăl copiilor ei, afaceristul Gabi Bădălău

Deși la un moment dat părea că-și va reface viața cu alt bărbat misterios, Claudia nu ratează noci o ocazie să-i mai trimită niște săgeți otrăvite afaceristului din Bolintin Vale, aflat acum intr-o relație cu Bianca Drăgușanu. 

Claudia Patrășcanu, necruțătoare cu Irinel Columbeanu: „Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu l-a avertizat pe Gabi Bădălău că v-a împărtăși și el la bătrânețe  soarta crudă a fostului milionar Irinel Columbeanu, ajuns acum într-un azil, pe care nu are cu ce-l plăti, părăsit de familie. 

Solista l-a comparat pe Bădălau cu Columbeanu, care se căiește acum amarnic că o ținea pe Monica Gabor pe la porți ca să o vadă pe fiica lor, Irinuca. 

 „Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. 

A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? 

A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Claudia nu-l iartă pe Bădălău:  „M-a dat afară cu copiii din casă!”

Claudia Pătrășcanu nu-l va ierta în veci pe Gabi Bădălău că a lăsat-o pe străzi, împreună cu cei doi băieți ai lor, Nicholas și Gabriel. 

„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. 

Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a mai spus artista, cu amărăciune în suflet. 

Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2015 și au fost împreună timp de 4 ani. Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce solista l-a acuzat pe afacerist că și-ar fi găsit o amantă și că nu i-ar mai fi păsat deloc de familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net