Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Și-au mai acordat o șansă, la scurt timp după ce o persoană apropiată divei a mărturisit că între cei doi nu mai există cale de împăcare? Așa pare. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună la aproape o lună de când și-au spus adio.

S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? / Foto: Arhiva Click!
S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? / Foto: Arhiva Click!

După multe despărțiri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că și-au mai acordat încă o șansă și formează, din nou, un cuplu. Cu câteva zile în urmă, cei doi au fost surprinși împreună în zona de nord a Capitalei, ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți.

Unde au fost surprinși cei doi

Deși, în urmă cu nici o lună de zile, afaceristul a spus atunci că despărțirea dintre ei este o „binecuvântare”, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune. Recent, paparazzi i-au surprins într-un mall din Capitală. S-au afișat în public la Mall Băneasa, semn că nu se ascund de ochii curioșilor, potrivit informațiilor oferite de cancan.ro.

S-au întâlnit în jurul prânzului, la restaurantul Mandaloun, locul unde a avut loc împăcarea după ce au părut a fi discuții aprinse. Se pare că s-au iertat, și-au mai acordat o șansă, iar ulterior au părăsit, pe rând, restaurantul. Fosta prezentatoarea părăsea prima localul, iar după vreo 10 minute și Bădălau.

Tot în urmă cu câteva zile, o persoană apropiată a celor doi a declarat că ruptura s-a produs după ce Gabi Bădălău ar fi ieșit cu o altă femeie.

„Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net