Destăinuiri din intimitate. Victor Slav, declarații despre una dintre cele mai fierbinți partide de amor cu Bianca Drăgușanu: „Eram înghesuiți. Ea arăta bine!”

Bianca Drăgușanu (41 de ani) și Victor Slav (43 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale showbiz-ului românesc. S-au iubit fără rețineri, și despre scenele lor de amor a vorbit chiar prezentatorul de televiziune. 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu / foto: Social media
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu / foto: Social media

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, pe cei doi îi va lega întotdeauna minunea care le-a schimbat viața: fetița lor, Sofia Natalia, rodul iubirii lor. Victor și Bianca au devenit soț și soție în anul 2013, urmând ca după un an să divorțeze. Ulterior, și-au mai dat o șansă, când vedeta a rămas însărcinată și a născut-o pe cea mică în anul 2016. 

Victor Slav: „Era într-o mașină mai mare” 

În urmă cu mai mulți ani, Victor Slav povestea un episod din intimitatea lui cu a fostei sale soții. Ambii firi pasionale și ghidate de sentimente, nu au mai ținut cont de locul în care se aflau și au permis să dea frâu liber sentimentelor. S-au iubit cu patos, în mașină, acolo unde spațiul era mic.

„În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a mărturisit prezentatorul de televiziune acum câțiva ani, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Bianca Drăgușanu, adevărul despre despărțirea de Victor Slav 

Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor / foto: Social media
Sofia, fiica Biancăi și a lui Victor / foto: Social media

Chimia și atracția dintre ei nu putea fi trecută cu vedere. S-au iubit cu patos, până atunci când au considerat că povestea lor de dragoste a ajuns la final. De asemenea, vedeta a precizat și faptul că atunci când a rămas însărcinată cu Sofia, relația dintre ei nu era cea mai bună.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net