Ce părere are Bianca Drăgușanu de faptul că Gabi Bădălău își editează pozele cu FaceApp: „Eu i-am spus că exagerează”. Discuție halucinantă cu o internaută

O altă despărțire răsuna în showbiz-ul autohton în urmă cu doar câteva săptămâni, când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus „adio”. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România, asta până când au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, fostul iubit a ajuns subiect de bârfă pentru blondină. 

Gabi Bădălău, ironizat de fosta iubită / foto: Colaj Click!
Gabi Bădălău, ironizat de fosta iubită / foto: Colaj Click!

Gabi Bădălău (35 de ani) a fost ironizat de o internaută, care i-a scris Biancăi Drăgușanu (41 de ani) un mesaj prin care se amuza pe fondul fotografiilor editate de afacerist. 

„Penibil ca bărbat să o folosească”

Gabi Bădălău s-a pus repede pe picioare după despărțirea de blondină. Recent, el a postat în social media o fotografie editată, care îi schimbă destul de mult fizionomia feței. Comparativ cu fotografia de acum o lună, se observă cu ochiul liber că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu nu le are cu editatul. 

Gabi Bădălău, poză editată vs poză needitată / foto: Instagram
Gabi Bădălău, poză editată vs poză needitată / foto: Instagram

O internaută i-a scris manechinului un mesaj prin care o întreba dacă l-a învățat pe fostul iubit să folosească aplicații pentru editarea fotografiilor. Cele două s-au amuzat pe baza faptului că nu i-a ieșit atât de bine fotografia, și internauta chiar a considerat că este „penibil” ca un bărbat să apeleze la astfel de trucuri, doar pentru a da bine în poze. 

„Internaută: Voiam să te întreb dacă l-ai învățat pe urâtul din coceni să se editeze pe FaceApp? Nu au nicio legătură pozele cu el de acum o lună cu cele pe care și le pune acum pe Story. Penibil ca bărbat să o folosească. 

Bianca Drăgușanu: Și eu i-am spus că exagerează. Dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”, a fost discuția dintre o internaută și Bianca Drăgușanu. 

Discuția Biancăi cu o internaută / foto: Instagram
Discuția Biancăi cu o internaută / foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit 

După o iubire care s-a întins pe durata a mai bine de trei ani, cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu. Însăși Bianca a fost cea care a mărturisit că Bădălău nu mai este iubitul ei, și deja i-a oferit titulatura de „fost iubit”. 

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform puterea.ro

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit / foto: Colaj Click!
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit / foto: Colaj Click!

Despărțirea lor putem spune că a venit ca o bombă în media, căci înainte cu puțin timp înainte de a se întâmpla asta, Bianca Drăgușanu vorbea despre căsătoria și detalia cum și-ar dori să fie bărbatul care ar duce-o, din nou, în fața altarului. 

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, mai spunea Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net