Claudia Pătrășcanu radiază de fericire! Cum s-a pozat cu cei doi copii la doar câteva zile de când tatăl lor s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Ani buni Claudia Pătrășcanu (44 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) au ținut ocupate primele pagini ale ziarelor cu picanterii din viața lor, asta după ce au ales să divorțeze cu mare scandal. Acum însă, lucrurile par că s-au liniștit și își văd separat de viață: artista crește cei doi băieți pe care îi au împreună, în timp ce afaceristul își vede în continuare de viață, deși s-a despărțit recent de Bianca Drăgușanu (41 de ani). Claudia Pătrășcanu a postat recent o fotografie cu ea și cei mici, în care se observă fericirea și seninătatea de pe chipul lor. 

Claudia Pătrășcanu este mama a doi băieți / foto: Colaj Click!
Claudia Pătrășcanu este mama a doi băieți / foto: Colaj Click!

După divorț, cei doi copii pe care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îi au împreună au rămas în grija mamei. Locuiesc în Constanța și par să fie mai fericiți ca niciodată, acum, când liniștea s-a așternut în viața lor. 

Fotografia care a stârnit admirația fanilor 

Recent, Claudia Pătrășcanu a împărtășit cu fanii ei o fotografie de-a dreptul superbă, care o ilustrează pe ea alături de băieți - Nicolas (6 ani) și Gabriel (8 ani), pe Faleza Cazinoului din Constanța. Toți trei radiază de fericire și se bucură timpul petrecut împreună, semn că acum soarele a răsărit și pe strada lor. 

Claudia Pătrășcanu și cei doi copii pe care îi are cu Bădălău / foto: Captură InstaStory
Claudia Pătrășcanu și cei doi copii pe care îi are cu Bădălău / foto: Captură InstaStory

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu mare tam-tam 

Anul 2019 culmina cu despărțirea unuia dintre cele mai consolidate cupluri, așa cum era privit la vremea aceea. Indifelitatea afaceristului a determinat-o pe cântăreață să pună punct mariajului care durase patru ani, chiar dacă au urmat nenumărate scandaluri între Claudia și familia fostului soț.

Pasul următor - divorțul. Atunci, Claudia mărturisea că dorea un divorț civilizat și să continue să aibă o relație civilizată cu tatăl copiilor ei. 

„Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele, de dragul copiilor. Mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, iată o parte din declarațiile Claudiei Pătrășcanu, din 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net