Claudia Pătrășcanu a ajuns la spital în vacanța din Antalya! Ce a pățit fosta soție a lui Bădălău: „Vai de capul meu...”

Coșmar pentru Claudia Pătrășcanu în vacanța petrecută în Antalya, împreună cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Artista a ajuns de urgență la spital și a fost chiar internată, timp de o zi.

Vacanță cu peripeții pentru Claudia Pătrășcanu (44 de ani) în Turcia! Vedeta a plecat, împreună cu ei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău, în concediu în Antalya, la un resort de lux, să se relaxeze.

Din păcate, însă, solista s-a confrunat cu probleme de sănătate serioase, încă din primele zile ale vacanței și a ajuns, până la urmă, de urgență la un spital privat din Turcia.

Artista, care tocmai ce aterizase în Turcia, a primit un diagnostic dur din partea medicilor: avea timpanul fisurat!

Solista a fost internattă de urgență, timp de o zi, în spital, iar medicii i-au administrat antibiotic. Tratamentul a durat timp de 7 zile, pe toată perioada sejurului.

Claudia Pătrășcanu: „Mi s-a fisurat timpanul!”

Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya. Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, și nici copiilor.

Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică. Nu vreți să știți că, imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea. Cred că de la presiunea din zbor, mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya.

Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună. M-au pus imediat pe antibiotic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile am luat, dar sunt bine”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare.

Cântăreața se simte bine după tratament și urmează să se întoarcă azi în țară, împreună cu cei doi copii, Gabriel și Nicholas.

A primit inelul!

Omul de afaceri Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, dar au divorțat în 2019, cu scandal. Solista și-a acuzat atunci soțul de infidelitate. Divorțul a durat ani de zile și s-a finalizat abia acum câteva luni, la tribunal.

Între timp, Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu a primit inelul de la noul iubit misterios, pe care l-a și postat pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net