Cătălin Botezatu, o nouă operație la inimă în Turcia! „Mi-au mai montat un stent!” Imagini cu designerul pe patul de spital

Vești îngrijorătoare despre Cătălin Botezatu! Designerul a suferit, în cursul de zilei de miercuri 12 iunie, o nouă operație la inimă. În urma controlului medical, medicii de la spitalul din Turcia au luat decizia să-l opereze din nou la inimă. I-au montat și cel de-al șaselea stent!

Cătălin Botezatu (56 de ani) a efectuat, în aceste zile, 40 de investigații complexe cu 20 de medici din Istanbul, de la spitalul unde i-a fost descoperit, în 2019, cancerul.

Dacă analizele oncologice au ieșit bune, comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak, l-au sfătuit pe Botezatu să i se monteze un nou stent la inimă.

Designerul nu a mai stat pe gânduri și a luat, curajos, pe loc decizia de a i se monta stentul. Miercuri, 12 iulie, acesta a suferit o nouă intervenție medicală în sala de operație.

Deși toate analizele de sânge și scanările corporale au ieșit perfecte, o singură investigație de tip angiografie coronariană a scos la iveală o problemă gravă, ce se putea declanșa in viitor.

Eva Pavel:: „Cătălin Botezatu va rămâne internat în spital 24 de ore”

Viața designerului nu era totuși pusă în pericol, dar noul stent montat are rolul de a preveni o problemă gravă.

bucur că a venit pentru controlul periodic și astfel a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una exterem de complicată, emoțiile mele au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare.

Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu.

Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“, a declarat Eva Pavel, consilier medical internațional și „îngerul păzitor” al lui Botezatul, cum o numește designerul.

Cătălin Botezatu: „Starea mea de sănătate este una bună”

Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție, mi-au mai montat un stent la inimă si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, a declarat Cătălin Botezatu, după intervenție.

Înainte de această nouă intervenție, Cătălin Botezatu avea deja montate nu mai puțin de 5 stenturi la inimă. Designerul are și șase operații de cancer la activ.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net