Cum se menține în formă Cătălin Botezatu! Secretul bronzului perfect! Ce poreclă avea celebrul designer când era mai mic?

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu (56 ani) este unul dintre cei mai arătoși bărbați din showbiz! Acesta nu doar bine îmbrăcat, ci și bine îngrijit. Pentru că se pune mereu pe primul plan, celebrul designer știe cum să se respecte. Are manichiura și pedichiura impecabile, nu doar pe timp de vară, și mereu un bronz de invidiat. Cum reușește să se întrețină atât de bine?

Click! i-a aflat secretul, având în vedere că Bote nu ratează niciun eveniment  de beauty! Designer-ul folosește produse recomandate de buna sa prietenă, Daiana Anghel, acestea având un efect benefic asupra pielii sale.

Ai un bronz de invidiat! Cum îl menții și cum te întreții?

Fiolele Babor îmi fac tenul atât de frumos și a apărut acum o serie nouă, în colaborare cu Daiana Anghel, pe care le iubesc în egală măsură. Pentru bronz, tot datorită Daianei Anghel, mi-a recomandat niște produse fantastice, obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune pe care Daiana le promovează și pe care, realmente, ca și  persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand. Se întind pe toată pielea și nu lasă urme. Eu i-am furat Daianei o pensulă din dotare. Sunt fantastice! Că e vară, că e iarnă, vrei să arăți bronzat cum trebuie, ele sunt soluția.

Ce mai face parte din rutina ta de beauty?

Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care  aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Ce poreclă avea celebrul designer la școală

Am văzut că nu îți lipsește manichiură și în vacanță ai mereu pedichiură făcută, cu ojă neagră!

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tăi unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere,  indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare. Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul", am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă.

Când îți spuneau „crocodilul"?

Când eram mai mic, în liceu! Dar nu neapărat din cauza pielii. Eram ca un crocodil, niciodată nu știai de unde atac, unde sunt și devoram tot! Atunci devoram altceva!

Ai trecut la alt nivel! Ești „all white" în seara asta! Povestește-ne puțin despre ținuta ta!

Port un costum „Viggo by Cătălin Botezatu”. Avem o colecție nouă, care există atât în magazinele noastre, dar și la Londra, New York și Los Angeles. Suntem mândri că am ajuns la numărul record de 135 de personalități internaționale care ne îmbracă. Bunăoară, în săptămâna cu Festivalul de film de la Florența, vom îmbrăca iar câteva mari vedete. Ultima vedetă îmbrăcată de noi este David Bisbal, a fost la Miami, la Premiile Grammy, pe care le-a luat și, în prima parte, a fost îmbrăcat cu un costum pink, în a doua parte un costum cu broderie. În momentul în care i s-au decernat premiile, a purtat acel costum cu acea celebră broderie cu fir de aur, din colecția noastră. Pantofii mei, da, sunt o piesă de rezistență, Beverly Hills, sunt handmade, piese care se găsesc doar în anumite magazine, am trei perechi de genul ăsta, pe trei culori, nu m-am putut abține să nu le iau, dar le-am folosit, și-au meritat și își merită în continuare banii.

Te duci a festivalul de Film de la Florența?

Da, voi fi prezent acolo!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net