Zoso le face praf pe Geanina din „Las Fierbinți" și Daiana Anghel: „Pretind că e dragoste acolo”

Ultima actualizare:

Odată cu statutul de vedetă vine și faptul că întreaga ta viață, chiar și cea personală, se află contant în atenția mass-media, dar și a oricărei alte persoane. Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din „Las Fierbinți" și influencerul Daiana Anghel au fost victimele blogger-ului Vali Petcu, poreclit Zoso. 

Anca Dumitra și Daiana Anghel au fost descrise în termeni duri de Zoso
Anca Dumitra și Daiana Anghel au fost descrise în termeni duri de Zoso

Zoso a scris un text acid la adresa tinerelor care formează cupluri alături de bărbați semnificativ mai în vârstă decât ele. Deși susține că nu este deranajat de astfel de relații, Zoso subliniază că ce îl irită nespus este ipocrizia pe care ele ar afișa-o atunci când susține că dragostea este criteriul esențial pe bază căruia au ales să fie cu astfel de domni.

Anca Dumitra, alături de iubitul ei, la Premiile Gopo
Anca Dumitra, alături de iubitul ei, la Premiile Gopo

Zoso a distribuit o fotografie în care apare Daiana Anghel, în ziua nunții, alături de soțul său, iar pe marginea acesteia a scris un text lipsit de menajamente.

Citește și: Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios

Nici Anca Dumitra nu a scăpat de critici. Ea s-a afișat la Premiile Gopo alături de iubit, iar comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară pentru că bărbatul pare, într-adevăr, mai mare decât ea cu câțiva ani buni. 

Fotografia care l-a determinat pe Zoso să lanseze un adevărat atac
Fotografia care l-a determinat pe Zoso să lanseze un adevărat atac

„Geanina din Las Fierbinți a venit cu iubitul la ceva premieră, și lumea și-a dat coate, că din poze bate spre 50. Influencerița Daiana Anghel a pus recent niște poze pe insta, că aniversează niște ani de la căsătorie. Casă de piatră și fericire masivă la toți patru, zic.

Vezi și: Daiana Anghel, nuntă de lux la Brașov

Uitându-mă la poza ei și aducându-mi aminte de alte poze de gen, mi-am dat seama de ceva. E un pic deranjant că oamenii ăștia pretind că e dragoste acolo. Că ea, Marinela dezinvolta, 26 ani, l-a cunoscut pe el, Timbuktu, 52 primăveri tocite, pe stradă, și i-a picat cu tronc. Așa că s-au luat.

Din nou, nu relațiile de genul ăsta mă deranjează, ci modul cum pretind că banii lui nu joacă nici un rol în cuplu. Practic, dacă el nu avea banii ăia era la fel de îndrăgostită de el. Dar fix la fel. Și sunt unele care și susțin asta, chiar dacă fața le trădează.

Dar ăsta e jocul. Dacă repeți de destul de multe ori asta, poate crezi și tu. Că restul oricum nu cred", a fost mesajul lui Zoso.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net