Anca Dumitra, la 10 ani de când o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți: «Vreau să cred că am rămas zdravănă la cap»

Ultima actualizare:

Actrița Anca Dumitra a vorbit în cadrul unui interiviu despre actorie, iubire, dar și perioadele grele din viața sa.

anca dumitra 2 png

Anca Dumitra a povestit pentru okmagazine.ro despre diferitele situații din prin care a trecut de-a lungul timpului. Actrița nu s-a ferit să vorbească nici despre momentele grele din viața sa.

Despre perioada pandemiei, actrița povestește că datorită familiei ei a rămas ancorată în realitate.

''Vreau să cred că am rămas zdravănă la cap. Mă ajută că ai mei sunt oameni foarte ancoraţi în realitate, foarte sănătoşi la cap, iau lucrurile ca atare şi nici pe mine nu mă lasă vreo secundă să pic. Am noroc de o familie sănătoasă la cap'', a adăugat aceasta.

De asemenea, interpreta Gianinei a discutat și despre carieră, dar a adus vorba și despre problemele prin care a trecut în ultima perioadă. Actrița a ținut să spună și motivele pentru care este recunoscătoare.

''Oamenii tind să vadă vârful icebergului, dar a fost o perioadă proastă pentru noi toţi. De obicei, când vorbesc cu cineva, îmi place să văd tot timpul partea pozitivă. De exemplu, la o petrecere, dacă nu am o stare bună nu mă duc. Şi cu tine, dacă nu m-aş simţi bine nu aş vorbi. Însă da, a fost o perioadă foarte grea. Din multe puncte de vedere. Profesional a fost un an foarte bun şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, îmi şi place foarte tare ce fac.

Apropo de ce mă întrebai tu, cred că şi asta te ţine sănătos la cap, să faci ce-ţi place. Asta m-a ţinut ocupată să nu mă gândesc la lucruri rele, dar... în an pandemic, verişorul meu primar a fost ucis. Apoi eu am trecut prin boală, şi familia mea la fel. Nu a fost neapărat caz de spitalizare, dar nici cea mai uşoară formă nu am avut.

Nu vreau să se înţeleagă că e totul roz la mine. Viaţa e făcută şi din veselie, dar şi din nori negri... La finalul zilei, dacă toţi cei din jurul meu sunt bine şi sunt sănătoşi şi la cap, şi fizic, şi emoţional, atunci asta este tot ce contează. Dacă după aceea mai vin şi nişte plusuri, cum sunt cele profesionale, atunci e minunat şi sunt recunoscătoare'', a aduăugat aceasta.

Anca Dumitra, despre Gianina: ”Uneori e obositoare”

Actrița împlinește 10 de ani de când o interpretează pe Geanina, din serialul ''Las fierbinți''. Anca a povestit despre toată perioada aceasta, dar și-a spus și părerea pe care o are despre rolul său, Geanina.

''Uneori e obositoare Gianina. (râde). Dar îmi place şi când e obositoare. E o plăcere să mă joc de-a Gianina, e ceva construit în timp şi cred că în construirea acestui univers a contat mult toată echipa, de la scenarist la regizor, colegii de platou, oamenii din spatele camerelor. S-au aliniat pur şi simplu nişte stele, cum a zis cineva cândva

Totuşi, până la urmă, Gianina e făcută din mine. Mâinile astea sunt şi mâinile ei. Mi-a zis cineva, la un moment dat, că avem toate personajele în noi, numai că, în funcţie de rol, accentuezi o anumită latură. Îmi place să cred că la Gianina am accentuat naivitatea.

Oficial, anul acesta, pe 1 martie mai precis, se fac zece ani de când serialul a intrat pe post'', a adăugat Anca Dumitra.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net