Daiana Anghel, nuntă de lux la Brașov! Rochia de mireasă a fost atipică, o vedetă a prins buchetul, iar Monica Anghel le-a cântat mirilor

Ultima actualizare:

    Daiana Anghel a fost o mireasă superbăfoto: Instagram
Daiana Anghel a fost o mireasă superbăfoto: Instagram

Nuntă mare în showbiz! Fosta știristă Daiana Anghel s-a căsătorit religios, vineri 4 iunie, cu alesul inimii sale, Sorin Gonțea. Nunta, la care au fost prezente multe vedete din showbiz, a fost organizată în mare secret, la Brașov. În decembrie 2020, afaceristul Sorin Gonțea a trecut printr-un infarct.

Dacă tot s-au relaxat restricțiile, au început să curgă nunțile în showbiz. Fosta știristă Daiana Anghel și-a pus pirostriile, vineri 4 iunie. Daiana Anghel și alesul inimii ei, Sorin Gonțea, au ales să facă cununia religioasă la Brașov, acolo unde a avut loc, în urmă cu nici doi ani, și cununia civilă. Daiana a strălucit într-o rochie de mireasă provocatoare, cu o trenă superbă. În partea din față însă rochia era scurtă, iar decolteul a atras atenția tuturor.

Mirele Sorin Gonțea a optat pentru o cămașă albă și un sacou deschis la culoare, la care a accesorizat un papion negru. După ce și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, mirii și invitații lor au sărbătorit la Conacul Heldsdorf. Christina Ich a fost domnișoară de onoare la nuntă și a venit la petrecere cu iubitul și tatăl copilului ei, Alex Pițurcă. Printre invitații care au venit să la fie alături mirilor în această zi specială s-au mai numărat: Denisa Tănase și iubitul ei, Mircea Brânzei, sau fostul model Gina Maican. Monica Anghel a fost cea care a întreținut atmosfera la petrecere. Daiana Anghel a avut două rochii pregătite pentru nuntă. După dansul mirilor, ea și-a schimbat rochia albă de mireasă cu una argintie. Sorin Gonțea și Daiana Anghel s-au căsătorit civil pe data de 3 august 2019 la Brașov, locul nașterii omului de afaceri. Cei doi locuiesc o bună perioadă de timp din an în Brașov, iar în București, Daiana Anghel are o afacere de succes cu haine.


    Cristina Ich a fost domnișoară de onoare la nunta Daianei Anghel
Cristina Ich a fost domnișoară de onoare la nunta Daianei Anghel

Cristina Ich a prins buchetul la nunta Daianei Anghel

Iubita lui Alex Pițurcă a fost norocoasa serii! Frumoasa influenceriță Cristina Ich (33 de ani) a fost cea care a prins buchetul de mireasă la nunta Daianei Anghel, ceea ce înseamnă ca va deveni cât de curând mireasă. Cristina Ich și Alex, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, au împreună in băiețel, Noah Alexandru, în vârstă de aproape doi anișori.

Daiana Anghel a început să lucreze în televiziune la 21 de ani

Vedeta a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar, în 2005, prezenta deja pentru Antena 1 Deva. Între 2005 şi 2007, Daiana a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012, cu postul Kanal D. În anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune.

Citește și:

Soțul Daianei Anghel a făcut infarct. Mesajul disperat al fostei știriste

Fosta ştiristă Daiana Anghel s-a cununat civil. Ce fericită e la braţul soţului ei

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net