Gabi Bădălău a dat cu artificii în Bolintin pentru fiul său, Nicholas! Drăgușanca și Claudia Pătrășcanu nu au fost invitate

Afaceristul Gabi Bădălău s-a întrecut pe sine și a organizat o petrecere de vis la Bolintin, pentru fiul său cel mic, Nicholas, care a împlinit 7 ani în weekend. 

Gabi Bădălău deține o sală de evenimente la Bolintin Vale și a decis să-i facă un party spectaculos fiului său, la care au fost invitați o mulțime de copii. 

Micuții au avut parte de multă distracție, de la personaje celebre de desene animate, până la artificii ca de Revelion și un tort imens. 

Inclusiv Gabi Bădălău nu s-a ferit se implice în activitățile celor mici și s-a jucat cu băieții lui, alături de sora lui, Sabina Ioana. 

Drăgușanca și mama copiilor, sărite de pe lista de invitați 

banner bianca dragusanu png

De la party au lipsit, însă, atât actuala iubită Bianca Drăgușanu, cât și mama copiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu, care până acum a fost prezentă la toate petrecerile organizate de Bădălău la sala lui de evenimente, inclusiv de Sărbători, se reface încă în urma liftingului facial, suferit la începutul anului. Vedeta umblă prin oraș mai nou cu o cagulă, deghizată în „omul negru”. 

banner claudia patrascanu png

Claudia Pătrașcanu vrea pensie alimentară mai mare de la Gabi Bădălău 

Claudia Pătrășcanu și fostul soț, afaceristul Gabi Bădălău, nu și-au încheiat conturile în instanță nici până acum. 

La începutul anului, artista s-a prezentat, din nou, la Tribunalul București, unde a cerut creșterea pensiei alimentare, pe care fostul soț ar trebui să o achite pentru cei doi copii pe care-i au împreună, Gabriel (9 ani) și Nicholas (7 ani).

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut în jur de 4.000 de euro pentru cei doi copii, conform informațiilor furnizate, recent, la Xtra Night Show. 

Artista ar mai fi solicitat judecătorilor ca băieții cuplului să fie audiați și a cerut chiar și o expertiză psihologică în cazul acestora, dar și modificarea programului de vizită. Gabi Bădălău a cerut judecătorilor, la rândul său, ca programul de vizită al copiilor să fie două weekenduri pe lună la el și două weekenduri pe lună la Claudia Pătrășcanu.

Pe 18 noiembrie anul trecut, instanța a decis ca domiciliul celor doi băieți ai cuplului să fie la mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net