Bianca Drăgușanu e „omul negru” prin oraș! Umblă cu cagula pe față ca să-și ascundă vânătăile! „M-am umflat…”

#Exclusiv Click!

Bianca Drăgușanu a ieșit cam „șifonată” după ultima intervenție estetică, suferită, recent, la nivelul feței. Iubita lui Gabi Bădălău face furori prin oraș cu nou look a la Kim Kardashian. A găsit de cuviință să-și acopere vânătăile, cu care s-a ales în urma ultimului lifting facial, cu o… cagulă.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) a ajuns „omul negru” de pe străzile Capitalei. Diva a început anul în forță cu noi operații estetice, din care însă a ieșit cam „șifonată” la chip, cel puțin pentru o perioadă de timp până când i se vor vindeca rănile și vânătăile.

Drăgușanca s-a ales cu fața tumefiată și plină de vânătăi după un nou lifting facial 

Astfel, recent, Bianca Drăgușanu (41 de ani) a suferit un nou lifting facial și, pentru că nu dorește ca să-și arate chipul tumefiat și plin de vânătăi în urma intervenției, a ales să poarte o cagulă neagră, inspirându-se din look-ul etalat de Kim Kardashian la Gala MET, din 2021. 

Așa se face că diva a fost surprinsă, în cursul zilei de marți, 16 ianuarie, prin oraș, de către paparazzi Click!, cu cagula la purtător. Drăgușanu și-a dus, inițial, fiica, pe Sofia, la dentist să-i pună aparat dentar, după care a ajuns la salonul bunei sale prietene, make-up artistul Elena Ciftci, cea care i-a și oblojit rănile după liftingul facial. 

„O să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate”

Îmbrăcată toată în negru, cu colanți mulați pe forme, Drăgușanu și-a asortat cagula la out-fit. De altfel, iubita lui Gabi Bădălău a și declarat că poartă cagulă de fițe, încrustată cu pietre Swarovski. 

„Am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă.

Am o piele foarte sensibilă. Practic și teoretic, știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă. 

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi.

Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool să nu-ți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea din spatele vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a povestit Bianca, pe Instagram. 

Nu se oprește la față! Își micșorează și sânii! „Au devenit incomozi”

Bianca nu are de gând să se oprească, însă, aici cu intervențiile estetice. 

 „Teoretic, vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu, postat pe contul său de socializare, înainte de începerea intervențiilor estetice, în prima săptămână din luna Ianuarie a lui 2024. 

Bianca a anunțat că își dorește și sâni mai mici, așa că, tot în ianuarie, va merge să-și schimbe silicoanele. 

Vedeta poartă acum cupa 75 D la sutien și va face o micșorare de sâni pentru a ajunge la măsura C. 

„În ianuarie, voi face o micșorare de sâni, pentru că, în momentul de față, consider că au devenit incomozi”, a spus Bianca, la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat ultima dată silicoanele în 2020, la 18 ani de la prima intervenție suferită la nivelul sânilor. 

Mai slabă cu 6 kilograme! A intrat la dietă, chiar înainte Sărbători

Chiar dacă de 7 ani arată la fel, Drăgușanu nu era pe deplin mulțumită nici de silueta ei, așa că a început și un regim strict, chiar înainte de Sărbători. 

Pentru asta a mers la nutriționist, care i-a întocmit o dietă personalizată, în urma căreia a slăbit nu mai puțin de șase kilograme. 

 „Eu am, de 7 ani, cam aceleași kilograme. Însă, în ultima vreme, am mâncat multe prostii: cartofi prăjiți, cornulețele, prăjitură Pavlova, preferata mea. Așa că am decis să intru la regim. 

Cu acest regim să nu credeți, însă, că mă înfometez. E o dietă personalizată. Întra-adevăr, primele zile sunt mai dificile. 

Secretul este, însă, să respectați cu strictețe meniul nutriționistului și să nu vă abateți de la el nici o secundă!”, a mai anunțat Bianca, pe pagina ei de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net