Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni! „Am foarte mari emoții”

Bianca Drăgușanu (41 de ani) este pusă pe fapte mari încă de la începutul anului în ceea ce privește imaginea sa. Așa că vedeta le-a arătat recent și le-a spus prietenilor virtuali că își dorește să își “repare” fața pentru a fi mult mai fresh decât este acum.

Bianca Drăgușanu este o femeie asumată! Bomba sexy atunci când a fost întrebată, de jurnaliști, ce intervenții estetice și-a făcut la nivelul feței dar și al corpului nu s-a sfiint niciodată să nege cum că a apelat la acul sau bisturiul medicilor esteticieni. Așa că în una dintre cele mai recente postări ale sale de pe contul său de Instagram, șatena le-a dezvăluit tuturor ce își dorește să își facă acum…atunci când vine vorba de intervenții estetice.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice.

Val de reacții critice

În urma postării făcute, pe Instagram, de către diva noastră, prietenii virtuali pe care îi are, pe Instagram, nu au întârziat să comenteze decizia sa de la început de an.

„Ferească Sfântul...în loc să faceți ceva cu acești bani, să ajutați un bătrân sau un copil voi îi băgați în buzunar la toți doctorii...ca să ce? Să vă mutileze pe viață...crezând că sunteți prințesele planetei și stăpâniți Pământul”, „Frustrarea că nu mai ești o femeie naturală se demonstrează prin miile de operatii. Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului”, „Super, mult succes! Abia aștept să văd schimbarea. Ești superbă și așa oricum”, acestea sunt o parte din comentariile primite de Bianca Drăguțanu în dreptul postării sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net