Minune mare! Bianca Drăgușanu își micșorează sânii. L-a pus și pe Bădălău la slăbit

Bianca Drăgușanu a intrat în „reparații”, la sfârșit de an. Vedeta a decis să facă noi proceduri de înfrumusețare și intervenții estetice: de la tratamente anti-îmbătrânire până la silicoane noi, mult mai mici însă.

De când nu mai este prezentatoare la Kanal 2, Bianca Drăgușanu (41 de ani) a devenit, din nou, clienta fidelă a saloanelor și clinicilor de înfrumusețare. Pentru sfârșitul de an, Bianca are programate mai multe intervenții estetice de amploare. 

Cea mai importantă și mai surprinzătoare, însă, este operația de micșorare a sânilor, pe care o va suferi în luna ianuarie a anului viitor. 

Bianca: „Consider că au devenit incomozi”

Bianca își dorește sâni mai mici, așa că în luna ianuarie va merge să-și schimbe silicoanele. 

Vedeta poartă acum cupa 75 D la sutien și va face o micșorare de sâni pentru a ajunge la măsura C. În luna decembrie, iubita lui Gabi Bădălău are programate și o serie de intervenții estetice, la nivelul feței. 

În ianuarie, voi face o micșorare de sâni, pentru că, în momentul de față, consider că au devenit incomozi.

În luna decembrie, fac procedura numită cat eyes (ochi de pisică), este un lifting de sprâncene pentru ca ochiul să pară mai alungit. Se face cu niște fire resorbabile și se obține un lifting. 

Este posibil să mă învinețesc, procedura nu se face cu anestezie, se face pe viu. Vreau să fac mai apoi și blefaroplastie”, a anunțat Bianca, la Antena Stars. 

Bianca Drăgușanu și-a schimbat ultima dată silicoanele în 2020, la 18 ani de la prima intervenție suferită la nivelul sânilor. 

Bianca l-a pus și pe Gabi Bădălău la slăbit! „E la cea mai bună versiune a lui!” 

Și dacă tot s-a împăcat, recent, cu iubitul Gabi Bădălău, aceasta și-a trimis și partenerul la sală, zilnic. 

Bădălău a reușit să dea și el jos câteva kilograme bune și trage temeinic de fiare pentru a-i face pe plac exigentei sale iubite. 

El acum arată cel mai bine de când l-am cunoscut eu, a ajuns la cea mai bună versiune a lui. Mi se pare normal să fie așa, pentru că e cu mine,nu?!”, a mai spus Bia, mândră tare de iubitul ei.

Care este ultima procedură estetică pe care și a făcut-o, recent, Drăgușanca? 

Zilele acestea, Bia, care a trecut pragul de 40 de ani, a decis să încerce și tratamentele anti-îmbătrânire. A mers la salon și și-a făcut tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood, carbon peeling. 

Tratamentul în 3 pași include aplicarea patentată a loțiunii faciale de carbon, încălzirea blândă a loțiunii de carbon și a pielii și, în final, tratamentul rapid în nanosecunde care ajută la exfolierea și revitalizarea pielii. 

Acest tratament anti-îmbătrânire este extrem de popular în rândul vedetelor care vor să arate impecabil, rapid și eficient, fără perioada de recuperare.

Acest tratament ajută în mod special la: micșorarea porilor dilatați, reducerea hiperpigmentării, încurajarea secreției naturale de colagen, acnee rozacee, vase de sânge vizibile la nivelul pielii, regenerarea și tonifierea pielii”, a declarat Elena Ciftci, make-up artistul vedetelor, pentru Click!

Și ele și-au micșorat silicoanele!

Oana Zăvoranu a renunțat la silicoane  Sursa: Instagram
Oana Zăvoranu a renunțat la silicoane Sursa: Instagram

Oana Zăvoranu și-a operat sânii de opt ori

Oana Zăvoranu (50 de ani) a apelat la estetician nu mai puțin de opt ori, fiind indecisă mai mereu în privința sânilor ei și, fără îndoială una dintre campioanele la intervenții estetice din show-biz.

În 2014, bruneta a ajuns pe masa de operaţie pentru a-şi schimba protezele de 460 ml cu unele mai mici, de 200 ml fiecare.

În 2017, vedeta a decis să renunțe definitiv la silicoane. 

Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu. Mulțumesc pentru mesaje! Sunteți cei mai tari! 

Da, a 8-a oară a fost cu noroc, ca să glumesc puţin. Cu siguranţă nu trebuia să trec prin atâtea operaţii ca să realizez că tot naturală îmi stă şi mă simt cel mai bine”, declara bruneta, după intervenția din 2017.

Daniela  Gyorfi, prima vedetă operată la sâni din România Sursa: Youtube
Daniela Gyorfi, prima vedetă operată la sâni din România Sursa: Youtube

Daniela Gyorfi, trei intervenții estetice la sâni 

Daniela Gyorfi (55 de ani) a fost prima vedetă din România care a avut curajul să facă operație de mărire a sânilor. În urmă cu 22 de ani, Györfi şi-a pus prima pereche de silicoane, însă ulterior a avut nevoie de reparaţii capitale, mai exact de încă două operaţii.

Acum 12 ani, Gyorfi s-a internat  la Spitalul de Chirurgie Plastică din București și și-a schimbat silicoanele cu unele mai mici.

Tot atunci, Daniela le-a cerut medicilor să-i ridice și pleoapele.

Am spus și repet, după trei operații, pentru că trei am, nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate. 

Recunosc că nu cred că mi-aș mai face în momentul ăsta o operație, dar trebuie să îmi schimb protezele, iar și tot stau și mă gândesc”, a declarat Gyorfi, recent, invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. 

Nicoleta Luciu și-a  micșorat sânii în Turcia Sursa: Instagram
Nicoleta Luciu și-a micșorat sânii în Turcia Sursa: Instagram

Nicoleta Luciu avea dureri atroce de spate 

Nicoleta Luciu (43 de ani) şi-a pus implanturi în 2012, imediat după ce i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. Vedeta optase atunci pentru proteze de 600 ml fiecare, însă, din cauza durerilor de spate, la finalul anului 2015, ea a suferit o operație de micșorare a bustului în Turcia. 

Medicii i-au recomandat atunci proteze de doar 370 ml la fiecare sân, iar rezultatul a fost unul cât de poate de satisfăcător. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net