Oana Zăvoranu, prima reacție după împăcarea cu Alex Ashraf. L-a primit înapoi acasă: „A insistat și el...”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu (50 de ani) și soțul ei Alex Ashraf (36 de ani) au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat, renunțând astfel la divorț. Se pare că vedeta a lăsat de la ea și ar fi trecut cu vederea peste actul de infidelitate al partenerului ei de viață. În plus, bărbatul s-a întors acasă. De fericire, Oana a ținut să publice un mesaj pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, prima reacție după împăcarea cu Alex Ashraf / Foto: Arhiva Click!
Oana Zăvoranu, prima reacție după împăcarea cu Alex Ashraf / Foto: Arhiva Click!

Vineri, 3 noiembrie, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au ajuns împreună la Secția 17 de Poliție, unde au depus o plângere penală împotriva proprietarului clădirii în care se află clinica lor, Onelife, reclamând că acesta ar fi sustras bunuri din incintă. Cu acest prilej, vedeta a anunțat că ea și partenerul ei de viață au decis să mai dea o șansă relației lor și să renunțe la divorț.

„Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti, poți să și ierți!

Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

De asemenea, Oana a mărturisit că soțul ei s-a întors acasă și se bucură că și el și-a dorit această împăcare la fel de mult ca și ea: „Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă acum zece zile, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm…. A insistat și el și mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare… Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a mai spus vedeta, pentru cancan.ro.

Ce mesaj a publicat Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare

La rândul său, Alex Ashraf a declarat și el că au ajuns la un numitor comun și că și-a retras acțiunea de divorț: „Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol”, a spus Alex Ashraf, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

De fericire, Oana Zăvoranu a ținut să își arate sentimentele pe care le poartă soțului ei chiar pe rețelele de socializare, demonstrându-le fanilor și urmăritorilor că dragostea lor este mai puternică decât orice. Astfel, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, bruneta a scris un mesaj pe cât de simplu, pe atât de clar: LOVE YOU (TE IUBESC n.r).

Oana și Alex sunt împreună de 10 ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună din anul 2013. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit și au avut o ceremonie spectaculoasă. După o căsnicie care s-a întins pe durata a 7 ani și o relație de 10 ani, pe data de 25 septembrie 2023, Alex Ashraf a depus actele pentru divorț, Oana acuzându-l că ar fi fost infidel și că ar fi luat sume impresionante din banii familiei. Din fericire, cei doi au depășit problemele din cuplu și au decis să mai acorde o șansă iubirii lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net