Le dă clasă tuturor! La ce vârstă onorabilă și-a pierdut virginitatea Oana Zăvoranu. A recunoscut fără rușine

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai populare personalități din țara noastră, așa că, evident, există o curiozitate intensă despre viața ei personală, în rândul fanilor ei. Ei bine, cu ceva timp în urmă, vedeta a făcut o dezvăluire incredibilă, despre vârsta pe care o avea atunci când și-a pierdut virginitatea!  

Oana Zăvoranu a vorbit despre vârsta la care și-a pierdut virginitatea
Oana Zăvoranu a vorbit despre vârsta la care și-a pierdut virginitatea

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai îndrăgite și bine cunoscute personalități din țara noastră! Iar, cum se întâmplă întotdeauna, o asemenea faimă vine și cu o curiozitate puternică despre viața ei personală, printre fanii acesteia. Ei bine, nu cu mult timp în urmă, „Querida” fărcea o dezvăluire incredibilă! Oana Zăvoranu a împărtăși cu fanii ei vârsta pe care o avea atunci când și-a pierdut virginitatea!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy New, se pare că Oana Zăvoranu a fost întrebată, cu ceva timp în urmă, ce vârstă avea în momentul în care și-a pierdut virginitatea. Ei bine, se pare că vedeta nu s-a sfiit de la a vorbi despre acest moment! Potrivit Oanei Zăvoranu, aceasta avea deja 18 ani, împliniți, în momentul în care și-a pierdut virginitatea!

Oana Zăvoranu își surprinde fanii

Ei bine, se pare că frumoasa vedetă continuă chiar și astăzi să facă dezvăluiri interesante, iar după ce a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre pierderea virginității, acum, Oana Zăvoranu a decis să își vândă garderoba impresionantă pe care o are! Acest lucru, se pare, a dat naștere câtorva conspirații în mediul online, despre ce a dus la această decizie. Iar Oana Zăvoranu a reacționat imediat!

„Da mă, jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă? Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic”, scria recent Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net