Cătălin Botezatu, luat prin surprindere de vestea destrămării cuplului Oana Zăvoranu-Alex Ashraf: „Au divorțat?!”

Divorțul Oanei Zăvoranu de Alex Ashraf este încă un eveniment care ține ocupate primele pagini ale ziarelor. Deși au trecut câteva săptămâni bune de la aflarea acestei vești, se pare că anumite vedete nu au auzit, până în momentul de față, că cei doi nu mai formează un cuplu. 

Bote, prima reacție după divorțul Oanei de Alex / foto: Colaj Click!
Bote, prima reacție după divorțul Oanei de Alex / foto: Colaj Click!

Prezent în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a primit o întrebare care l-a luat total prin surprindere: ce părere are divorțul celor doi? Moment în care nici nu știa ca acest lucru s-a întâmplat.

Cătălin Botezatu: Dacă pentru ea e bine, atunci e ok”

Creatorul de modă este cunoscut pentru felul tranșant de a spune lucrurilor pe nume. El a și-a spus părerea și despre cei doi, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, cât și despre divorț. 

Cătălin Botezatu consideră că dacă Oana, pe care o cunoaște și o iubește a crezut de cuviință că este mai bine pentru ea să facă acest pas, îi respectă decizia. De asemenea, creatorul de modă știe că vedeta este o femeie puternică și poate trece cu succes peste orice încercare a vieții. 

„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi. Dacă ei îi e bine... eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți, deci nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică”, a declarat designerul, în emisiune. 

În timp ce pentru Oana bunul său prieten a avut doar cuvinte de laudă, în ceea ce-l privește pe Alex Ashraf a fost reținut în comentarii, întrucât nu îl cunoaște încât să poată vorbi despre el.

„Nu știu, Oana e o fată minunată... pe băiatul ăsta nu îl cunosc, dar Oana e o fată liberă și rebelă. Pe băiat chiar nu îl cunosc”, a mai spus Cătălin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net