Cum face față Cătălin Botezatu cu șase stenturi la inimă? I-am aflat secretul: „Am obosit!”

#Exclusiv Click!

Săptămâna și festivalul! Cătălin Botezatu e nevoit să facă față unui program infernal, în această perioadă! Designerul ne-a povestit cum se simte după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă, dar și ce pastile miraculoase ia pentru a combate suprasolicitarea. I-am aflat secretul!

Cătălin Botezatu (56 de ani) se află în aceste zile la Săptămâna Modei de la Paris. Designerul are parte, în fiecare zi, de un program cât se poate de solicitant. Bote are prezentări peste prezentări, în toate colțurile lumii, până în luna decembrie.

Botezatu: „Am un program infernal, mă omoară”

Am un program infernal, lunile acestea de toamnă mă omoară. Acum sunt la Paris. Am plecat de aici pentru 15 ore și m-am întors în România, pentru că am avut o prezentare la Palatul Ghica.

Apoi, am venit noaptea pe avion și am luat-o de la capăt. Când plec de aici, am prezentări săptămânal: la Atena, Chișinău, apoi Festivalul de Modă de la Cluj și la Oradea.

Voi încheia apoteotic cu Balul Prinților și Prințeselor, ce se desfășoară, în fiecare an, sub egida prințului Abert de Monaco.

La mine ziua de muncă începe la 6-7 dimineața și se temină pe la 22.00. Aici, la Paris, abia daam dormit câteva ore pe noapte”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Botezatu a început să resimtă, însă, tot mai acut oboseala, mai ales că, în iulie, medicii din Istanbul i-au mai montat un stent la inimă, cel de-al șaselea. Designerul face, însă, față stresului și volumului mare de muncă cu multe pastile. Are și un secret al „tinereții fără bătrânețe”.

Sunt puțin obosit, așa e! Am ajuns să sufăr de lipsă de somn. Pastile nu mai iau chiar așa de multe. Iau cu precădere vitamine și colagen. Acesta e secretul meu. Bag colagen la greu”, ne-a mărtusit designerul.

În iulie, medicii din Istanbul i-au mai montat un stent la inimă

Cătălin Botezatu (56 de ani) a efectuat, în luna iulie, nu mai puțin de 40 de investigații complexe cu 20 de medici din Istanbul, chiar la spitalul unde i-a fost descoperit, în 2019, cancerul.

Dacă analizele oncologice au ieșit bune, comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak, l-au sfătuit pe Botezatu să i se monteze un nou stent la inimă.

Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție, mi-au mai montat un stent la inimă și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații”, a declarat Cătălin Botezatu, după intervenție.

Înainte de această nouă intervenție, Cătălin Botezatu avea deja montate nu mai puțin de 5 stenturi la inimă. Designerul are și șase operații de cancer la activ.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net