Cine este Dana, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu. Și-a tăiat venele pentru femeia care i-a furat inima

Nu este deloc un secret că femeile au roit mereu în jurul lui Cătălin Botezatu, mai ales că, de-a lungul anilor, el s-a afișat la brațul unora dintre cele mai frumoase femei din România, multe dintre ele trecându-i prin pat şi prin inimă. Având în vedere reputaţia de cuceritor pe care o are designerul, oamenii mereu au fost curioși cine a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu (56 de ani). 

Dana Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu
Dana Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu

Se știe că lui Cătălin Botezatu îi plac viața de lux, vacanţele exotice şi femeile. Creatorul de modă este dorit de multe dintre femeile din România, care visează cu ochii deschiși la o idilă cu acesta. Totuși, el este selectiv. Creatorul de modă s-a afișat la brațul unora dintre cele mai frumoase femei din țara noastră și are mereu grijă cine trece prin patul său.

Designerul mărturisea, în urmă cu câțiva ani, că și-a pierdut virginitatea la doar 13 ani cu o studentă la medicină. Totuși, iată că prima mare iubire a lui s-a întâmplat pe când avea 19 ani. Acesta s-a iubit cu Dana Opsitaru, care era cu 8-9 ani mai mare decât el și care, la acel moment, era căsătorită.

Dana Opsitaru i a fost iubită lui Cătălin când designerul avea 19 ani jpeg

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine, o femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat. Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false”, afirma, în urmă cu ceva vreme, Cătălin Botezatu.

Deși relația nu a durat până la adânci bătrâneți designerul spunea că aceasta a fost cea mai minunată perioadă din viața lui și că până în ziua de azi, Dana îi este o apropiată prietenă, care îl susține când are nevoie. Mai mult, acesta a mărturisit că într-un moment de durere chiar și-a tăiat și venele din iubire pentru Dana.

Pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat, m-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată, dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, mai spunea Cătălin Botezatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net