Muza lui Cătălin Botezatu a primit caviar tocmai de la tatăl surorilor Hadid! I-a făcut livrare specială

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a livrat, în premieră, celebrul său caviar și în România. Beneficiar a fost un model cunoscut de la noi, frumoasa Alexandra Doicescu, despre care presa a scris, recent, că ar fi noua muză a lui Cătălin Botezatu.

Cel mai scump caviar din lume a ajuns, pentru prima dată, și în România. Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid, a făcut o livrare specială pentru o româncă de o frumusețe răpitoare. Este de vorba de modelul Alexandra Doicescu.

Tânăra, care a fost surprisă în compania lui Cătălin Botezatu la Untold, și-a dorit foarte mult acest caviar și a apelat la tatăl surorilor Hadid, pe care-l cunoaște personal, deoarece acesta nu poate fi comandat încă în România, ci doar în orașe precum Los Angeles, Londra sau Dubai.

Alexandra Doicescu: „Mohamed Hadid este un bun prieten de-al meu”

Îmi doream foarte mult acest caviar, dar nu găseam modalitatea de livrare în România de pe site-ul lor. Mohamed Hadid, pe care îl cunosc personal și este un bun prieten de-al meu, a fost cel care a făcut toate demersurile ca să îmi livreze special aceasta comandă, împreună cu Ali, patronul de la Gourmet House of Caviar, pe care l-am cunoscut prin intermediul lui Mohamed Hadid, care este un om deosebit. Am primit și de la Gourmet house of Caviar, de asemenea niște produse minunate”, a declarat Alexandra Doicescu, pentru Click!

O cutie de 500 de grame din „world’s most desirable caviar” (cel mai dorit caviar din lume) poate ajunge la suma exorbitantă de 9000 de lire.

Alexandra și  Cătălin Botezatu au fost împreună la Untold Sursa: Click!
Alexandra și Cătălin Botezatu au fost împreună la Untold Sursa: Click!

Cine este Alexandra Doicescu? A petrecut cu Botezatu la Untold!

Alexandra Doicescu (24 de ani) este fiica unui medic chirurg celebru, și despre ea presa a scris, recent, că ar fi noua muză din viața lui Cătălin Botezatu. Cei doi au fost împreună la Festivalul Untold de la Cluj, unde Bote s-a afișat cu bruneta fără rezerve.

Designerul a stat numai cu ochii pe ea și i-a și oferit chiar și un buchet imens de trandafiri albi.

Alexandra si Cătălin se cunosc de un de zile. Superba brunetă, care a terminat Facultatea de Medicină recent este și model în prezentările lui. Alexandra a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week, în show-urile lui Botezatu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net