Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu virginitatea. Dezvăluiri fierbinți din prima noapte de amor: „Am simțit doar o usturime”

Nu este deloc un secret că femeile au roit mereu în jurul creatorului de modă, mai ales că, de-a lungul anilor, el s-a afișat la brațul unora dintre cele mai frumoase femei din România, multe dintre ele trecându-i prin pat şi prin inimă. Având în vedere reputaţia de cuceritor pe care o are designerul, viața sexuală a lui Cătălin Botezatu (56 de ani) a fost mereu o curiozitate pentru unii fani. Invitat cu câțiva ani în urmă în platoul unei emisiuni de la Kanal D, designerul a oferit detalii incendiare din viața sa intimă.

Când şi cum şi-a pierdut Cătălin Botezatu virginitatea / Foto: Arhiva Click!
Când şi cum şi-a pierdut Cătălin Botezatu virginitatea / Foto: Arhiva Click!

Se știe că lui Cătălin Botezatu îi place viața de lux, vacanţele exotice şi femeile. Creatorul de modă este dorit de multe dintre femeile din România, care visează cu ochii deschiși la o idilă cu celebrul designer. Cu toate acestea, el este selectiv, în ciuda faptului s-a afișat la brațul unora dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, are mereu grijă cine trece prin patul său.

Cum și-a pierdut Cătălin Botezatu virginitatea

Una dintre acestea a fost o studentă la medicină, cea care l-a determinat să-și piardă virginitatea la o vârstă fragedă. Creatorul de modă a oferit detalii incendiare din viața sa sexuală cu câțiva ani în urmă, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Atunci a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea, cât și ce a făcut după.

„Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la medicină. Ea avea vreo 19 ani. Eram o gașcă de băieți. Care o făcea primul, era cel mai tare. Am plăcut-o pe fata asta, a căzut în vraja mea.

Am dus-o la mine acasă, nu am știut prea bine ce fac. Am simțit doar o usturime. Primul lucru pe care mi l-am dorit să-l fac a fost să-mi sun prietenii și să ne întâlnim să le povestesc. Le-am povestit tot, dar mai pescăreşte așa, cu mici înflorituri”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net