Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la Poliție! Ce reclamă cei doi? „Se fură ca-n codru…”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a ajuns în cursul serii de vineri, 3 noiembrie, la Secția 17 de Poliție, împreună cu soțul Alex Ashraf, de care decisese să divorțeze. Ce au avut cei doi de reclamat la secția de Poliție?

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au ajuns la Secția 17 de Poliție, vineri seară, 3 noiembrie, împreună. Cei doi au depus o plângere penală împotriva proprietarului clădirii în care se află clinica lor, Onelife, reclamând că acesta ar fi sustras bunuri din incintă.

Săptămâna trecută, Oana și Alex au fost la aceeași secție de Poliție și au depus o altă plângere penală, ce viza comisia de insolvență, care a băgat în luna Iunie firma în faliment. 

Ce se întâmplă cu clinica Oanei Zăvoranu: „Se fură ca-n codru! Am făcut plângere penală!”

S-a întâmplat un abuz de nedescris, dar ce se întâmplă cu clinica Onelife, din strada Zării nr 12, e un furt ca-n codru ziua în amiaza mare. Se fură tot ce se poate. 

Undeva la sfârșitul anului trecut clinica a fost propusă să intre în insolvență, cu propunere de falimentare. Doamnele de la comisa de insolvență au închis clinica abuziv, undeva la sfârșitul lunii iunie. 

Clinica duduia, mergea RMN-ul, aveam 20 de angajați, care însă nu au mai fost plătiți și su fost dați adară, rămași pe străzi de aceast comisie de insolvență abuzivă.

Eu adusesem un partener potent financiar  care putea sa reorganizeze societatea. 

Nu a fost nici un proces de executare. Noi am reclamat acum un abuz in serviciu în ce le privește pe doamnele de la societatea de insolvență, card au rămas fără cheie deposedate de un domn Țiriac Vasile, proprietarul clădirii, care pe timpul zilei, cară tot din firmă. Cred că e o complicitate a societății de insolvență cu proprietarul clădirii. 

A fost un montaigne russe ce s-a întâmplat cu admistratorii clinicii Onelife. Ultimul administrator e un individ dubios care a manageriat defectuos clinica, mi-a falsificat semnătura, pretinzând suma  de 700 000 de euro de la clinica. El a băgat clinica de insolvență.

Acest individ are plângere penală la Poliție  de mult, un dosar de înșelăciune și uz de fals. Săptămâna trecută, noi am făcut tot la secția 17 o plângere vizând un abuz în serviciu al doamnelor de la comisia de insolvență. E o cârdășie cred între toți: manager, doamne de la comisia de insolvență și proprietarul clădirii. 

Înainte de a fi predată clinica, doamnele au făcut un inventar. Să vedem cum va proba domnul Țiriac proprietarul, care intră pe burlan, și sustrage niște bunuri. S-a certat  probabil cu doamnele in cauză care nu i-au mai achitat chiria. 

Clinica în acest moment nu funcționează, închisă fiind abuziv de aceste doamne. Ele  țin sub contract și niște medici, nu le semnează cererile de excludere, și i-au lăsat fără bani”, a povestit Oana Zăvoranu în emisiunea Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu și Alex s-au împăcat de o lună!

Oana a anunțat, cu acest prilej, că ea și Alex au decis să mai dea șansă relației lor și să renunțe la divorț. 

Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste  tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti poți să și ierți! 

Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț

Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart. El a  avut posibilitatea în tot acest timp să-și dea seama că dai un diamant pw un șift și nu dai un Rolex pe un Cassio. Când mergi o săptămâna cu Lastunul, îți dai seama de Merțan”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

La rândul lui, Alex Ashraf a recunoscut că i-a fost infidel soției sale, dar, cu toate astea, a decis să se reîntoarcă în casa din Mureșanu a Oanei Zăvoranu, în urmă cu o lună, renunțând la cererea de divorț. 

Alex Ashraf: „Recunosc că am călcat strâmb”

M-am împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge! Am avut o discuție și am ajuns la un consens și ne-am împăcat. Mi-am retras acțiunea de divorț. Este încă soția mea pentru totdeauna. 

Orice om când se simte trădat, ajunge să spună niște chestii pe care le regretă. Cum și eu am regretat ce am făcut. Ea are dreptate! Eu am făcut și bine și rău. 

Niciodată nu am zis că nu am avut o relație. Recunosc că am călcat strâmb, se mai întâmplă. Dar, eu și Oana suntem o familie, la noi nu se poate pune capăt! Viața mea e lângă Oana. Confirm că am cheltuit din banii familiei, nu din banii Oanei Zăvoranu”, a declarat și Alex Arshaf, la Antena Stars. 

Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, și Alex Ashraf deciseseră, luna trecută, să pună capăt căsniciei de 7 ani, după ce vedeta l-a acuzat pe actualul ei soț că ar fi înșelat-o cu o femeie ușoară. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net