Oana Zăvoranu, pregătită de o nouă relație? Vedeta este pusă pe fapte mari: „Cred cel mai mult în iubire...”

Oana Zăvoranu este pusă pe fapte mari! Frumoasa vedetă este mai determinată ca oricând să își recapete fericirea și strălucirea de altă dată. De curând a început să facă schimbări în viața sa, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva este dispusă să își încerce din nou norocul în dragoste. Iată ce a declarat Oana Zăvoranu despre o nouă relație!

Oana Zăvoranu, pregătită de o nouă relație?
Oana Zăvoranu, pregătită de o nouă relație?

Oana Zăvoranu, pregătită de o nouă relație?

Vedeta a fost mereu genul de persoană căreia nu i-a fost teamă să arate cine este cu adevărat, motiv pentru care nici acum nu se teme să vorbească despre procesul său de vindecare sufletească după despărțirea de Alex, cel care i-a fost alături aproape 10 anii. Vedeta are speranță și semnele că începe să se vindece sufletește sunt tot mai vizibile. Pentru ea credința a fost mereu un mare ajutor, iar recent a postat un mesaj pe Instagram în care se poate observa că se simte mult mai bine și este concentrată pe ea însăși, atât sufletește, cât și trupește.

„Când începi să te Luminezi din interior, totul capătă o altă perspectivă… Și asta înseamnă că îți dai seama că trebuie să ai grijă de tine ca suflet, de tine ca inimă, de tine ca și carcasă…adică trup… Și apoi de mintea ta… Surprinzător sau nu, îți spun eu că poți să ai grijă de toate.

Poți să faci în așa fel încât zi după zi, pas cu pas să îți armonizezi mintea cu sufletul și trupul, că eu rămân la parerea că toate trei sunt esențiale.”

Oana Zăvoranu s-a pus pe picioare și a decis că a venit momentul să facă noi schimbări în viața ei. Vedeta a anunțat că are de gând să renunțe la anumite tatuaje în care nu se mai regăsește, și a decis să își vândă hainele scumpe pentru a-și reînnoi garderoba, semn că orice schimbare este benefică pentru ea.

Dacă ne-am lămurit legat de faptul că Oana începe o nouă etapă în viața sa, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva are gânduri de o nouă relație. Astfel, „Querida” a fost întrebată pe rețelele de socializare dacă se gândește la o nouă iubire. Vedeta însă a mărturisit că ea crede într-o singură mare iubire și că momentan nu este pregătită pentru altcineva.

Cred cel mai mult în iubire. Da, în viață ai o singură dragoste mare, restul sunt îndrăgosteli sau iubirici, cum le spun eu.”, a scris Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net