Nicoleta Luciu, de nerecunoscut! Cum arată în prezent vedeta, după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice FOTO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu (43 de ani) este schimbată radical! Însă, pentru aspectul fizic impecabil pe care îl are acum, a făcut destul de multe eforturi. Șatena s-a împrietenit cu acul medicului estetician și a ales să  facă o cură de slăbire drastică, pentru a avea o talie de viespe. Astfel că, în decursul a trei luni a slăbit, nu mai mult, nici mai puțin, de 15 kilograme, cu ajutorul supelor de pui, compoturilor, dar și al fructelor.

În ultima perioadă, fosta prezentatoare de televiziune a fost pusă pe schimbări majore în ceea ce privește imaginea sa, iar noi am aflat mai multe lucruri despre intervențiile la care a apelat.

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic. Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, a declarat pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie, de la clinica unde Nicoleta și-a făcut intervențiile non-invazive.

Familie fericită

Nicoleta Luciu are o familie frumoasă împreună cu Zsolt Csergo. Cei doi se iubesc de mulți ani, astfel că din dragostea lor s-au născut cei patru copii pe care îi au: Zsolt Jr (15 ani), dar și tripleții Kim, Kevin şi Karoly (12 ani). Vedeta a renunțat la viața din lumina reflectoarelor și mai ales la viața din Capitală, deoarece acum șatena locuiește în Miercurea Ciuc, unde soțul său are mai multe afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net