Nicoleta Luciu părăsește România! Unde se mută vedeta alături de familie

Nicoleta Luciu, soțul ei și cei patru copii pe care îi au împreună se pregătesc să plece din România. Nu, nu este vorba despre o plecare definitivă, ci una temporară. Mai exact, aceștia și-au făcut bagajele și se pregătesc să plece în Croație, unde vor petrece toată vacanța de vară.

Nicoleta Luciu, vacanță de vară în Croația alături de soț și copii / foto: Social media
Nicoleta Luciu, vacanță de vară în Croația alături de soț și copii / foto: Social media

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu continuă, din când în când, să îi mai țină la curent pe urmăritorii săi. Acum, ea și familia ei a luat decizia de a petrece câteva luni departe de România.

Nicoleta Luciu, vacanță în Croația alături de copii

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo se iubesc de mulți ani de zile, și din dragostea lor s-au născut cei patru copii pe care îi au: Zsolt Jr (15 ani), dar și tripleții Kim, Kevin şi Karoly (12 ani). Vedeta a renunțat la viața din lumina reflectoarelor și mai ales la viața de Capitală.

Locuiește în Miercurea Ciuc alături de familia ei. Soțul ei are în desfășurare mai multe afaceri, iar frumoasa bruneta se ocupă de creșterea și educarea copiilor. Acum aceștia se pregătesc să plece în Croația vreme de trei luni de zile, după cum a anunțat vedeta.

Plecarea anuală în Croația pare a fi mai degrabă un obiecei pe care îl practică în fiecare vară, cum vor face și anul acesta, când vor petrece o bucată bună de vreme și pe un yacht.

Ce spune Nicoleta Luciu despre o revenire pe micile ecrane

Nicoleta Luciu ar accepta să se întoarcă în TV / foto: Social media
Nicoleta Luciu ar accepta să se întoarcă în TV / foto: Social media

Ani de zile a fost prezentă în lumina reflectoarelor și în fața celor de acasă, însă viața ei s-a schimbat după ce s-a căsătorit. A renunțat la traiul agitat din București, când a decis să-și urmeze în Miercurea Ciuc bărbatul alături de care își petrece viața.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, declara, acum mai mult timp Nicoleta Luciu, conform informațiilor apărute în presă. 

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a continuat vedeta. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net