Nicoleta Luciu, apariție de zile mari! Ce legătură specială are cu Liza Panait

Ultima actualizare:

Joi seară, într-un centru de evenimente din București, Nicoleta Luciu (42 de ani) a avut o apariție de zile mari, după o perioadă în care nu a mai ieșit în spațiul public. Fosta actriță a defilat în rochie de mireasă pentru creatoarea Liza Panait, cu care are o legătură foarte strânsă de mult timp și puțin cunoscută...

Nicoleta Luciu, în culisele prezentării de modă realizate de Liza Panait / foto: Click!
Nicoleta Luciu, în culisele prezentării de modă realizate de Liza Panait / foto: Click!

Ani la rând Nicoleta Luciu a fost pe primele pagini ale ziarelor prin tot ceea ce făcea, fie că a fost vorba despre televiziune, muzică sau viața personală. După ce a născut tripleții însă - Karol, Kim și Kevin - Nicoleta s-a dedicat mai mult vieții de familie.

Iată că acum fosta actriță din telenovele precum „Lacrimi de iubire", „Inima de țigan" sau „Regina" a revenit în atenția marelui public, printr-o apariție cu totul specială, în cea mai nouă prezentare de modă realizată de creatoarea Liza Panait, pentru care a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

A fost aranjată în stilul celebrei pictorițe Frida Khalo

Nicoleta Luciu a petrecut minute bune în cabină, pentru a fi gata de prezentare / foto: Click!
Nicoleta Luciu a petrecut minute bune în cabină, pentru a fi gata de prezentare / foto: Click!

Nicoleta a interpretat, de dragul designerului Liza Panait, rolul celebrei pictorițe mexicane Frida Khalo. La fel a făcut și Rona Hartner, în cadrul aceluiași eveniment la care au mai fost prezente și alte personalități ale lumii mondene bucureștene. Nicoleta Luciu treiește de mai bine de zece ano în Miercurea Ciuc, departe de agitația din Capitală, așa că este un adevărat eveniment și pentru ea, și pentru prietenii ei din București, atunci când acceptă invitații ca acestea...

Pentru a intra în „pielea” personajului propus de designerul Liza Panait, Nicoleta Luciu a petrecut minute bune la coafat și în cabina de machiaj. Cel mai greu de realizat au fost sprâncenele în stilul Frida Khalo, dar și coafura a fost po provocare pentru stiliștii implicați în proiect. Și a fost greu nu doar aranjatul, ci și dezbrăcarea, care a durat de asemenea câteva zeci de minute.

Colecția, inspirată de tablouri renumite

Nicoleta a defilat pe catwalk pentru designerul Liza Panait, în rochie de mireasă / foto: Click!
Nicoleta a defilat pe catwalk pentru designerul Liza Panait, în rochie de mireasă / foto: Click!

Asocierea dintre Liza Panait și Nicoleta Luciu nu este una întâmplătoare. Pe cele două le leagă o prietenie veche, de care știu foarte puțini. Iată de ce... Nicoleta Luciu a fost colegă la filmările pentru serialele „Inimă de țigan" și „Regina" cu fiica desegnerului, cu Maria Panait. Cele două au fost din nou alături la evenimentul de joi seară, de data aceasta în calitate de manechini.

În ultima vreme Nicoleta a dat mai multe semne că ar fi dispusă în orice moment să revină în showbiz, dar încă nu a semnat nici un contract în acest sens. Nicoleta Luciu a declarat, pentru Click!, că momentan nu se va întoarce pe micile ecrane, până nu va primi o ofertă pe care o consideră foarte bună.

Vine în Capitală doar cu ocazia unor evenimente deosebite

Nicoleta Luciu a fost vedeta prezentării realizate de Liza Panait / foto: Click!
Nicoleta Luciu a fost vedeta prezentării realizate de Liza Panait / foto: Click!

Oferte au mai tot fost în ultima vreme, potrivit surselor noastre, însă până acum se pare că Nicoleta le-a declinat, căci, așa cum se poate remarca, preferă viața din Miercurea-Ciuc, iar în București revine doar atunci când consideră că este un oaspete de onoare.

Nicoleta Luciu locuiește în Miercurea-Ciuc pentru că acolo are majoritatea afacerilor soțul ei, Zsolt Csergo, și pentru că acolo și-a crescut copiii: Zsolt jr. (14 ani și jumătate) și tripleții (11 ani și jumătate). Nicoleta ne-a mai povestit, cu ocazia acestei prezentări de modă, că preferă ca toți cei patru copii ai săi să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și de expunerea pe rețelele sociale, deși au crescut...

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
dana Budeanu maurice munteanu jpg
banner gina pistol smiley png
cub bianca dragusanu png
anca badiu jpeg
mihai georgescu mita bere gratis 10 jpeg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg