Rona Hartner, aniversare și la București. Ce tort incredibil a avut! I-a fost trimis tocmai din Anglia

#Exclusiv Click!

Pe 9 martie, Rona Hartner a împlinit 50 de ani. Artista a avut două petreceri aniversare. Una în Franța, alta în România. Prima petrecere a organizat-o acasă, cu toți prietenii, pentru care a gătit un meniu de post. La București, însă, a avut parte de un chef în toată regula.

Pentru că este iubită și apreciată, actrița și cântăreața a fost așteptată cu nerăbdare în România, aici unde a petrecut pe cinste la București, pe 25 martie, în cadrul unui  frumos concert, Rona Hartner&Taraful HOPAAA – Șaraimanic Party desfășurat la Combinatul Fondului Plastic, în prezența a peste 100 de invitați.

Mi-am făcut ziua de naștere în București, a fost o idee a prietenei mele, cu care colaborez. Trebuia să facă un festival la Arcub și s-a gândit la mine ca să fiu un simbol al iubirii, așa. Am participat cu spectacolul meu cu lăutarii și în același timp s-a gândit să îmi facă o surpriză să îmi sărbătoresc și ziua mea de naștere. Au organizat ei absolut totul, așa că eu doar am invitat foarte mulți prieteni. Mi-am făcut astfel ziua de naștere a doua oară, prima dată fiind pe 9 martie, pentru 50 de ani. Mi-au fost alături și persoanele dragi din familia mea, dar și colegii de la “Te cunosc de undeva””, ne-a povestit Rona Hartner pentru Click!

Și pentru că o dată în viață împlinește 50 de ani, Rona Hartner a avut la petrecerea din București un tort roșu, special, asortat cu ținuta pe care a purtat-o pe scenă la concert.

A ajuns tortul meu în București, creat în Anglia, de o clujeancă de-a noastră, Elena. L-a creat joi și vineri l-a trimis pe avion, nu se poate așa ceva”, ne povestea chiar în seara petrecerii, foarte încântată, Rona Hartner. 

Fiica artistei vrea să devină hairstylist

Rona Hartner are o fiică adolescentă, de 14 ani, pe Rita Sumalya alături de care a venit acum în țară și de care este foarte mândră.

Da, am venit cu fata mea, care se pregătește să devină hairstylist cu Paul Bălăneanu. Vrea să se specializeze pe culori organice. Stăm mai mult în țară”, a mai povestit Rona Hartner pentru Click!

Nu are încă o nouă relație

Chiar pe 9 martie, în ziua în care a împlinit 50 de ani, Rona Hartner ne-a mărturisit că nu a întâlnit încă un alt bărbat potrivit, dar este deschisă unei noi relații. După căsnicia cu francezul Herve Camilleri care a luat sfârșit în toamna lui 2021, Rona nu a mai fost văzută la brațul altui bărbat. 

Nu am întâlnit un bărbat deocamdată în viața mea, dar nu sunt închisă unei idei, unei propuneri într-o zi! Trebuie să se întâmple într-adevăr un miracol ca să mă mai căsătoresc o dată dar sigur mă voi căsători. Și așa îmi plac petrecerile, deci nu are sens să nu mă căsătoresc că și așa vreau să o fac lată!”, a mai spus atunci vedeta.

image
image
image
image
image
image
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg
marcela fota instagram jpg
Gigi Becali jpg
cindy crawford jpg