Rona Harter a împlinit 50 de ani și a sărbătorit în Franța! E încă singură, dar se mai vede mireasă: „Trebuie să se întâmple într-adevăr un miracol ca să mă mai căsătoresc”

#Exclusiv Click!

Rona Hartner a schimbat azi prefixul. Vedeta a împlinit 50 de ani și a organizat o petrecere la ea acasă, pentru prieteni, cu mâncare de post și voie bună! Artista care trăiește în Franța a împlinit 50 de ani și a organizat o petrecere la ea acasă cu mulți invitați și mâncare de post.

Cum se simte Rona Hartner  a 50 de ani și ce își dorește pentru ea la această vârstă? Se va mai căsători vreodată sau nu? Vedeta a mărturisit pentru Click! toate gândurile sale.

„Meniul de post este generos”

Cum petreceți de ziua dumneavoastră? Vă așteptați invitații cu mâncare de post, așa am înțeles! Ce anume le-ați pregătit?  

Sărbătoresc acasă, în Franța, am invitat toți muzicienii mei și toți regizorii cu care am lucrat și toate persoanele cu care sunt apropiată, prieteni români, francezi, de toate națiile, de toate religiile, ca să zic așa și fac o petrecere generoasă, frumoasă, la mine acasă. Am decis să nu fac asta într-un club, ca să nu fie ceva impersonal, bașca toate cluburile trebuie să închidă pe la 12 sau unu noaptea și eu vreau să dureze până mâine dimineață, așa că le-am pregătit un meniu de post. Meniul de post este tot la fel, generos, așa că o să aibă de toate chestiile posibile și imposibile, toate invențiile noastre românești, zacuscă, salată de vinete, fasole bătută,  pe stiluri diferite, tot soiul de forme de ciupercuțe, tot felul de sărațele diferite pe care le-am inventat cu curcuma, deci humus, mâncare foarte sănătoasă și vegetariană, vegană, de la A la Z, adică de post!

Cum vă simțiți acum la această vârstă?

Cum să mă simt la 50 de ani? În perfectă formă, mă simt foarte împăcată! 50 de ani  îmi dau seama că este o vârstă la care tragi așa niște concluzii și te uiți și tragi o linie și zici: "Ce am făcut până la vârsta asta? și cam „Ce vreau să mai fac de acum încolo?” Când m-am uitat  așa în urmă la ce am făcut, azi noapte chiar am scris o scrisoare pe pagina mea de Facebook și le-am scris oamenilor, chiar mi se pare că am făcut foarte multe.

Majoritatea lucrurilor pe care le-am făcut au fost pentru că în anumite momente, cei mai buni prieteni sau iubiții sau mai știu eu cine, m-au lăsat singură într-o situație și mi-am dat seama că ei, părăsindu-mă în acea situație și în acea greutate, nefiindu-mi aproape, mi-au demonstrat că nu am nevoie decât de Dumnezeu ca să merg mai departe. Atunci am descoperit această cale din 2001, nu cum cred unii că de pe o zi pe alta. Din 2001 am descoperit această cale că dacă Dumnezeu ne este aproape totul este în regulă și, uite, merg pe drumul meu în continuare și îmi dau seama că poate până la 50 de ani a fost un început  cu suișuri și coborâșuri dar de aici încolo s-ar putea să fie mult mai interesant.

Ce cadou a primit Rona Hartner, de la fiica ei

Ce cadou ați primit de la fiica dumneavoastră, cu ocazia zilei de naștere?

Încă nu am primit cadoul de la fetița mea. A zis că mi-l dă în seara asta la petrecere, dar cel mai mare cadou  a fost că prima persoană care mi-a zis „La mulți ani!”, a fost fata mea, la prima oră a dimineții. 

Care este sau a fost cea mai mare bucurie din viața dumneavoastră până la 50 de ani?

Cea mai mare bucurie până la 50 de ani este să văd   că am realizat niște vise pe care le aveam copil fiind, să vizitez lumea, să câștig premii, să reușesc, să mă  iubească publicul și să simt că arta mea transmite ceva oamenilor și că îi vindecă într-un fel, dar prima mare bucurie este aceea de a deveni mamă și îmi dau seama căci cu ajutorul fetei mele, mi-am retrăit  copilăria, am întinerit, am redevenit copil la loc cu ajutorul ei și că asta contează foarte mult, că atunci când ia un copil nu pierzi nimic, de fapt câștigi și că nu oricine este chemat să fie părinte. Așa că atunci când suntem chemați să fim părinți și avem acest har, această șansă să devenim părinți, să profităm din plin de perioada asta. Fata mea are deja 15 ani, la 18 ani e adultă, deci mi s-a părut că a trecut prea repede și că a fost prea scurt momentul ăsta.

„Aniversarea mă prinde cu foarte multe proiecte”

Cum vă prinde această aniversare de 50 de ani?

Aniversarea de 50 de ani mă prinde cu foarte multe proiecte, foarte liniștită sufletește și foarte entuziastă că aștept să văd cum mă mai surprinde viața în continuare, pur și simplu, deci cu un tonus foarte foarte bun, trebăluiesc prin casă de la ora 5 dimineața!

Ați întâlnit un nou bărbat care să vă aprecieze și să vă facă fericită așa cum vă doriți?

Nu am întâlnit un bărbat deocamdată în viața mea, dar nu sunt închisă unei idei, unei propuneri într-o zi! Trebuie să se întâmple într-adevăr un miracol ca să mă mai căsătoresc o dată dar sigur mă voi căsători și așa îmi plac petrecerile, deci nu are sens să nu mă căsătoresc că și așa vreau să o fac lată!

O să mai petreceți și românește când veniți în țară, pe 25 martie, nu?

Îți confirm că pe 25 martie este o petrecere românească care se va întâmpla în România, deocamdată locul este secret și te anunț în momentul în care este sigur, sigur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net