Roberto Cavalli, tată pentru a șasea oară, la 82 de ani! Iubita lui a născut un băiețel

Creatorul de modă Roberto Cavalli a devenit tată pentru a șasea oară - la vârsta de 82 de ani. Italianul, despre care se crede că are venituri de peste 500 de milioane de dolari, are un băiețel cu iubita sa, modelul suedez Sandra Nilsson (37 de ani). El mai are cinci copii din două căsnicii anterioare.

Deși are 82 de ani, Roberto Cavalli a devenit din nou tată (foto: GettyImages)
Deși are 82 de ani, Roberto Cavalli a devenit din nou tată (foto: GettyImages)

Deși are 82 de ani, Roberto Cavalli a devenit din nou tătic în urmă cu o săptămână și este mai fericit ca niciodată. Iubita sa, cu 45 de ani mai tânără, a născut un băiețel. Creatorul de modă Roberto Cavalli a declarat că micuțul se va numi Giorgio, în semn de omagiu adus tatălui său, care a fost împușcat de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Sandra se descurcă bine. Copilul, care s-a născut acum o săptămână chiar aici în Florența. Este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Numele lui este Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu… pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani”, a spus el, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Micuțul se va numi Giorgio, în semn de omagiu adus tatălui său (foto: GettyImages)
Micuțul se va numi Giorgio, în semn de omagiu adus tatălui său (foto: GettyImages)

Mai are cinci copii

 Din prima căsnicie cu Silvanella Giannoni, cu care s-a căsătorit în 1964, Roberto Cavalli are doi copii - Tommaso și Cristina. De asemenea, îi mai are pe Robert, Rachele și Daniele din a doua căsnicie în 1980, cu fostul fotomodel Miss Europe, Eva Maria Duringer.

Din 2014, creatorul de modă Roberto Cavalli are o relație cu modelul suedez Sandra Nilsson. Un an mai târziu, în 2015, el i-ar fi cumpărat acesteia o insulă din țara ei natală, estimată la 2,6 milioane de dolari. Insula de 33 de hectare, are o vilă cu patru dormitoare, cabană de vânătoare, piscină și teren de golf. Sandra a fost o concurentă în Scandinavia's Top Model și a câștigat multe concursuri de frumusețe, inclusiv Swedish Miss Hawaiian Tropic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net